מאפה פילו במילוי בשר טחון וצימוקים \\ ניסי גולדרייך
חיה ספיר No Comments on מאפה פילו במילוי בשר טחון וצימוקים \\ ניסי גולדרייךבלוגרית האוכל ניסי גולדרייך עם מאפה בורקס בשר בשכבות עלי פילו פריכים. גולדרייך ממליצה לבחור בשר טחון ברמת שומן גבוהה שנותנת רכות ועסיסיות, ניתן גם להוסיף לטחינת הבשר שומן טלה או כל שומן בקר או לבחור נתחים שומניים כמו אנטריקוט
התכניות האחרונות
- מאי 2024
- אפריל 2024
- מרץ 2024
- פברואר 2024
- ינואר 2024
- דצמבר 2023
- נובמבר 2023
- אוקטובר 2023
- ספטמבר 2023
- אוגוסט 2023
- יולי 2023
- יוני 2023
- מאי 2023
- אפריל 2023
- מרץ 2023
- פברואר 2023
- ינואר 2023
- דצמבר 2022
- נובמבר 2022
- אוקטובר 2022
- ספטמבר 2022
- אוגוסט 2022
- יולי 2022
- יוני 2022
- מאי 2022
- אפריל 2022
- מרץ 2022
- פברואר 2022
- ינואר 2022
- דצמבר 2021
- נובמבר 2021
- אוקטובר 2021
- ספטמבר 2021
- אוגוסט 2021
- יולי 2021
- יוני 2021
- מאי 2021
- אפריל 2021
- מרץ 2021
- פברואר 2021
- ינואר 2021
- דצמבר 2020
- נובמבר 2020
- אוקטובר 2020
- ספטמבר 2020
- אוגוסט 2020
- יולי 2020
- יוני 2020
- מאי 2020
- אפריל 2020
- מרץ 2020
- פברואר 2020
- ינואר 2020
- דצמבר 2019
- נובמבר 2019
- אוקטובר 2019
- ספטמבר 2019
- אוגוסט 2019
- יולי 2019
- יוני 2019
- מאי 2019
- אפריל 2019
- מרץ 2019
- פברואר 2019
- ינואר 2019
- דצמבר 2018
- נובמבר 2018
- אוקטובר 2018
- ספטמבר 2018
- אוגוסט 2018
- יולי 2018
- יוני 2018
- מאי 2018
- אפריל 2018
- מרץ 2018
- פברואר 2018
- ינואר 2018
- דצמבר 2017
- נובמבר 2017
- אוקטובר 2017
- ספטמבר 2017
- אוגוסט 2017
- יולי 2017
- יוני 2017
- מאי 2017
- אפריל 2017
- מרץ 2017
- פברואר 2017
- ינואר 2017
- דצמבר 2016
- נובמבר 2016
- אוקטובר 2016
- ספטמבר 2016
- אוגוסט 2016
- יולי 2016
- יוני 2016
- מאי 2016
- אפריל 2016
- מרץ 2016
- פברואר 2016
- ינואר 2016
- דצמבר 2015
- נובמבר 2015
- אוקטובר 2015
- ספטמבר 2015
- אוגוסט 2015
- יולי 2015
- יוני 2015
- מאי 2015
- אפריל 2015
- מרץ 2015
- פברואר 2015
- ינואר 2015
- דצמבר 2014
- נובמבר 2014
- אוקטובר 2014
- ספטמבר 2014
- אוגוסט 2014
- יולי 2014
- יוני 2014
- מאי 2014
- אפריל 2014
- מרץ 2014
- פברואר 2014
- ינואר 2014
- דצמבר 2013
- נובמבר 2013
- אוקטובר 2013
- ספטמבר 2013
- אוגוסט 2013
- יולי 2013
- יוני 2013
- מאי 2013
- אפריל 2013
- מרץ 2013
- פברואר 2013
- ינואר 2013
- דצמבר 2012
- נובמבר 2012
- אוקטובר 2012
- ספטמבר 2012
- אוגוסט 2012
- יולי 2012
- יוני 2012
- מאי 2012
- אפריל 2012
- מרץ 2012
- פברואר 2012
- ינואר 2012
- דצמבר 2011
- נובמבר 2011
- אוקטובר 2011
- ספטמבר 2011
- ינואר 2011
ארכיון תוכניות
פוסטים אחרונים
- אבי אילסון בראיון פתוח: "לא מוותר על שיחה אישית עם החתן"
- טובים השניים: הנשק הסודי שהודו מכרה לישראל
- פרסום ראשון: זה מספר האנשים שיוכלו לעלות למירון בל"ג בעומר
- 60,000 שקל לדירה מול ההדלקה של רבי מיילך: המתווך שהשתגע
- אזעקות בצפון; התקיפות בג'באליה לא פוסקות | מתעדכן
תגיות
מרכיבים:
חבילת עלי פילו מצוננת של שמרית
500 גרם בשר טחון
כוס פירורי לחם (כוס שתיה חמה)
1 ביצה
כפית מלח
כפית פלפל שחור גרוס
כפית בהרט
כפית כמון
חופן צימוקים
חצי צרור פטרוזיליה קצוצה
מעט סילאן
שמן זית איכותי
הכנה:
1. בקערה מערבבים את הבשר יחד עם פירורי הלחם והביצה ומתבלים ומוסיפים את הצימוקים והעלים הקצוצים ומערבבים היטב
2. בתבנית פיירקס בינונית מרופדת נייר אפיה מסדרים 5 עלי פילו אחד על השני כשעל כל עלה בנפרד מורחים שמן זית בעזרת מברשת מריחה
3. מניחים את תערובת הבשר על שכבת העלים לשכבה אחידה ומזלפים מעט סילאן מעל
4. מסדרים שוב 5 עלי פילו משוחים בשמן זית ומעל מפזרים מעט מלח גס, קצח, שום גבישי ותבלין רוזמרין יבש
5. מחממים תנור על 180 מעלות טורבו ומכניסים את התבנית בחלק התחתון של התנור ואופים חצי שעה עד שהעלים מעל מקבלים צבע זהוב יפה
מגישים חם לצד רוטב שזיפים חמוץ מתוק
מלא את פרטיך
האימייל לא יוצג באתר.