השף מגיש: פורל צלוי עם ירקות, על פריקה בעשבי תיבול וצימוקים

חיה ספיר 1 Comment on השף מגיש: פורל צלוי עם ירקות, על פריקה בעשבי תיבול וצימוקים

לקראת החגים הבאים עלינו לטובה, מציע שף מסעדת 'המוציא' אבי לוי – מתכון מיוחד למנת דג חגיגית לארוחת החג

דג פורל מתכון
23:00
27.04.24
אתר קול חי No Comments on פרק ביצועים אחרון: אלו הקלידנים הטובים שיעלו לשלב הבא • צפו

התכניות האחרונות

ארכיון תוכניות

פוסטים אחרונים

תגיות

פורל צלוי בתנור עם ירקות, מונח על פריקה בעשבי תיבול וצימוקים

דרגת קושי: קל | זמן הכנה: 40 דקות | הנה מתכון ל 6 סועדים

מצרכים להכנת הדג
• 1 דג פורל משפחתי, פתוח לספר
• 1 סלק אדום קלוף וחתוך לרבעים
• 1 שומר חתוך לרבעים
• 2 גזרים חתוכים לחצי
• 1 ראש שום חתוך לחצי
• 1 קולורבי חתוך לרבעים
• שמן זית
• פלפל ומלח
• 1 לימון שלם

אופן ההכנה:
• תחילה, מייבשים את הדג שיהיה כמה שיותר יבש, מורחים את הדג בשמן זית, משני הצדדים.
• מניחים את הדג בתבנית אפיה לתנור, ומפזרים מלח ופלפל משני צדדיו.
• את כל הירקות מלבד הסלק האדום, מתבלים בשמן זית מלח ופלפל, מערבבים יחד ומפזרים בתבנית האפייה מסביב לדג.
• חוזרים על הפעולה גם עם הסלק, על מנת שלא יצבע את שאר הירקות.
• אופים בגריל בחום חזק של 200 מעלות, במשך 15 דקות, עד להזהבה יפה של הירקות והדג.

חג שמח ושנה טובה!



1 תגובות

מיין תגובות
  1. 1

    אני רוצה שתשלחי מתכונים של אוכל הכול נראה מושלם