ערב שבת • מתכון פלאים לסטייק אנטריקוט
מירי זורגר No Comments on ערב שבת • מתכון פלאים לסטייק אנטריקוטהתכניות האחרונות
- יוני 2024
- מאי 2024
- אפריל 2024
- מרץ 2024
- פברואר 2024
- ינואר 2024
- דצמבר 2023
- נובמבר 2023
- אוקטובר 2023
- ספטמבר 2023
- אוגוסט 2023
- יולי 2023
- יוני 2023
- מאי 2023
- אפריל 2023
- מרץ 2023
- פברואר 2023
- ינואר 2023
- דצמבר 2022
- נובמבר 2022
- אוקטובר 2022
- ספטמבר 2022
- אוגוסט 2022
- יולי 2022
- יוני 2022
- מאי 2022
- אפריל 2022
- מרץ 2022
- פברואר 2022
- ינואר 2022
- דצמבר 2021
- נובמבר 2021
- אוקטובר 2021
- ספטמבר 2021
- אוגוסט 2021
- יולי 2021
- יוני 2021
- מאי 2021
- אפריל 2021
- מרץ 2021
- פברואר 2021
- ינואר 2021
- דצמבר 2020
- נובמבר 2020
- אוקטובר 2020
- ספטמבר 2020
- אוגוסט 2020
- יולי 2020
- יוני 2020
- מאי 2020
- אפריל 2020
- מרץ 2020
- פברואר 2020
- ינואר 2020
- דצמבר 2019
- נובמבר 2019
- אוקטובר 2019
- ספטמבר 2019
- אוגוסט 2019
- יולי 2019
- יוני 2019
- מאי 2019
- אפריל 2019
- מרץ 2019
- פברואר 2019
- ינואר 2019
- דצמבר 2018
- נובמבר 2018
- אוקטובר 2018
- ספטמבר 2018
- אוגוסט 2018
- יולי 2018
- יוני 2018
- מאי 2018
- אפריל 2018
- מרץ 2018
- פברואר 2018
- ינואר 2018
- דצמבר 2017
- נובמבר 2017
- אוקטובר 2017
- ספטמבר 2017
- אוגוסט 2017
- יולי 2017
- יוני 2017
- מאי 2017
- אפריל 2017
- מרץ 2017
- פברואר 2017
- ינואר 2017
- דצמבר 2016
- נובמבר 2016
- אוקטובר 2016
- ספטמבר 2016
- אוגוסט 2016
- יולי 2016
- יוני 2016
- מאי 2016
- אפריל 2016
- מרץ 2016
- פברואר 2016
- ינואר 2016
- דצמבר 2015
- נובמבר 2015
- אוקטובר 2015
- ספטמבר 2015
- אוגוסט 2015
- יולי 2015
- יוני 2015
- מאי 2015
- אפריל 2015
- מרץ 2015
- פברואר 2015
- ינואר 2015
- דצמבר 2014
- נובמבר 2014
- אוקטובר 2014
- ספטמבר 2014
- אוגוסט 2014
- יולי 2014
- יוני 2014
- מאי 2014
- אפריל 2014
- מרץ 2014
- פברואר 2014
- ינואר 2014
- דצמבר 2013
- נובמבר 2013
- אוקטובר 2013
- ספטמבר 2013
- אוגוסט 2013
- יולי 2013
- יוני 2013
- מאי 2013
- אפריל 2013
- מרץ 2013
- פברואר 2013
- ינואר 2013
- דצמבר 2012
- נובמבר 2012
- אוקטובר 2012
- ספטמבר 2012
- אוגוסט 2012
- יולי 2012
- יוני 2012
- מאי 2012
- אפריל 2012
- מרץ 2012
- פברואר 2012
- ינואר 2012
- דצמבר 2011
- נובמבר 2011
- אוקטובר 2011
- ספטמבר 2011
- ינואר 2011
ארכיון תוכניות
פוסטים אחרונים
- כל חדרי הלידה חכמים! בית החולים שיבא מהמתקדמים בעולם
- קלאס באפס מאמץ: חגיגה חלבית אמיתית עם 'גולדה'
- בראיון מיוחד: נציב הכבאות מספר אל המלחמה באש בצפון
- ח"כ טלי גוטליב: "מי שמתאכזר אלי, אתאכזר אליו שבעתיים"
- "אפשרו לכוח רדואן להתאמן על הגדרות וככה זה נראה"
תגיות
לכבוד שבת ולכבוד החודש שמרבים בו שמחה אנו מגישים מתכון משובח לאוהבי הבשר.
מצרכים
8 סטייקים אנטריקוט בעובי אצבע
מלח פלפל
מעט שמן לטיגון
לרוטב
12 יח' בצלצלי שאלוט
1 חב' ערמונים
6 יח' בצל ירוק
2 כוסות ציר בקר
1/2 כוס יין לבן
מלח פלפל שחור גרוס טרי
1 כף פפריקה מעושנת
אופן ההכנה
חשוב שהסטייקים יהיו בטמפרטורת החדר משך כשעה
להמליח ולפלפל את הסטיקים לחמם שמן במחבת וכשהשמן חם לטגן את הסטייקים משני הצדדים כ שתי ד' מכל צד או עד להשחמה
הכנת הרוטב
תחילה אני מטגנת את בצלצלי השאלוט בסיר טפלון שטוח ושמן חם עד שהבצלצלים משחימים
מוסיפי את שאר המצרכים מלבד הערמונים
מבשלת לרתיחה טועמת ומתקנת תיבול
מוסיפה את הסטייקים ומבשלת חצי שעה
מוסיפה את הערמונים ומבשלת חצי שעה נוספת מכוסה על אש נמוכה
מגישה עם ניוקי או כל פחמימה אחרת שמקבלת רוטב באהבה
בתיאבון
מלא את פרטיך
האימייל לא יוצג באתר.