מתכון לעוגיות אלפחורס טעימות במיוחד וכשרות לפסח
מירי זורגר 4 Comment on מתכון לעוגיות אלפחורס טעימות במיוחד וכשרות לפסחהתכניות האחרונות
- יוני 2024
- מאי 2024
- אפריל 2024
- מרץ 2024
- פברואר 2024
- ינואר 2024
- דצמבר 2023
- נובמבר 2023
- אוקטובר 2023
- ספטמבר 2023
- אוגוסט 2023
- יולי 2023
- יוני 2023
- מאי 2023
- אפריל 2023
- מרץ 2023
- פברואר 2023
- ינואר 2023
- דצמבר 2022
- נובמבר 2022
- אוקטובר 2022
- ספטמבר 2022
- אוגוסט 2022
- יולי 2022
- יוני 2022
- מאי 2022
- אפריל 2022
- מרץ 2022
- פברואר 2022
- ינואר 2022
- דצמבר 2021
- נובמבר 2021
- אוקטובר 2021
- ספטמבר 2021
- אוגוסט 2021
- יולי 2021
- יוני 2021
- מאי 2021
- אפריל 2021
- מרץ 2021
- פברואר 2021
- ינואר 2021
- דצמבר 2020
- נובמבר 2020
- אוקטובר 2020
- ספטמבר 2020
- אוגוסט 2020
- יולי 2020
- יוני 2020
- מאי 2020
- אפריל 2020
- מרץ 2020
- פברואר 2020
- ינואר 2020
- דצמבר 2019
- נובמבר 2019
- אוקטובר 2019
- ספטמבר 2019
- אוגוסט 2019
- יולי 2019
- יוני 2019
- מאי 2019
- אפריל 2019
- מרץ 2019
- פברואר 2019
- ינואר 2019
- דצמבר 2018
- נובמבר 2018
- אוקטובר 2018
- ספטמבר 2018
- אוגוסט 2018
- יולי 2018
- יוני 2018
- מאי 2018
- אפריל 2018
- מרץ 2018
- פברואר 2018
- ינואר 2018
- דצמבר 2017
- נובמבר 2017
- אוקטובר 2017
- ספטמבר 2017
- אוגוסט 2017
- יולי 2017
- יוני 2017
- מאי 2017
- אפריל 2017
- מרץ 2017
- פברואר 2017
- ינואר 2017
- דצמבר 2016
- נובמבר 2016
- אוקטובר 2016
- ספטמבר 2016
- אוגוסט 2016
- יולי 2016
- יוני 2016
- מאי 2016
- אפריל 2016
- מרץ 2016
- פברואר 2016
- ינואר 2016
- דצמבר 2015
- נובמבר 2015
- אוקטובר 2015
- ספטמבר 2015
- אוגוסט 2015
- יולי 2015
- יוני 2015
- מאי 2015
- אפריל 2015
- מרץ 2015
- פברואר 2015
- ינואר 2015
- דצמבר 2014
- נובמבר 2014
- אוקטובר 2014
- ספטמבר 2014
- אוגוסט 2014
- יולי 2014
- יוני 2014
- מאי 2014
- אפריל 2014
- מרץ 2014
- פברואר 2014
- ינואר 2014
- דצמבר 2013
- נובמבר 2013
- אוקטובר 2013
- ספטמבר 2013
- אוגוסט 2013
- יולי 2013
- יוני 2013
- מאי 2013
- אפריל 2013
- מרץ 2013
- פברואר 2013
- ינואר 2013
- דצמבר 2012
- נובמבר 2012
- אוקטובר 2012
- ספטמבר 2012
- אוגוסט 2012
- יולי 2012
- יוני 2012
- מאי 2012
- אפריל 2012
- מרץ 2012
- פברואר 2012
- ינואר 2012
- דצמבר 2011
- נובמבר 2011
- אוקטובר 2011
- ספטמבר 2011
- ינואר 2011
ארכיון תוכניות
פוסטים אחרונים
- פרשת במדבר: שלוש מאות ושישים מעלות
- פרשת במדבר: תוכיחו שאתם אוהבים
- פרשת במדבר: "האור האינדיבידואל"
- המתווה הרוחני בטחוני של הרש"ר הירש
- "מכאן תצא תורה": כך נפתחו השידורים מהמתחם החדש
תגיות
אביגדור ליברמן
איראן
ארה"ב
אריה דרעי
בחירות 2015
בחירות תשע"ט
בית שמש
בני ברק
בני גנץ
בנימין נתניהו
הליכוד
המהדורה המרכזית
הקורונה
הרב אייל אונגר
זמן אוויר
חי ברדיו
חמאס
חרבות ברזל
חרדים
טרור
יאיר לפיד
יהדות התורה
יעקב ליצמן
ירושלים
ישראל
מהדורת הבוקר
מזג האוויר
מנחם טוקר
משה גפני
משטרה
משטרת ישראל
משרד הבריאות
נגיף הקורונה
נפתלי בנט
עזה
עניין משפחתי
פיגוע
פלח שוק
צה"ל
קורונה
ראש הממשלה
רחל פסטג
ש"ס
שירים
שירים חדשים
האלפחור (Alfajores) היא עוגייה הנפוצה בעיקר במדינות דרום אמריקה, כמו ארגנטינה, צ'ילה, פרו ופרגוואי, ומוראכבת בעיקר בצורת סנדוויץ של 2 עוגיות וביניהם מילוי כלשהוא.
מגוון המילויים הוא גדול וכל אחת יכולה למלא את העוגיה במילוי כרצונה. העוגייה המקורית מולאה בריבת חלב.
המצרכים:
- 200 ג' קמח תפו"א
- 100 ג' אינסטנט וניל
- 125 גר' קמח ערמונים או קמח טפיוקה
- חצי כפית סודה לשתיה
- שקית אבקת אפייה
- 50 גר' משקדים מולבנים טחונים דק
- 200 גר' חמאה מרוככת
- 150 גר' אבקת סוכר
- כפית תמצית וניל
- 3 חלמונים
- 3 כפות מים
אופן ההכנה
- שמים את המצרכים במעבד מזון ולשים לבצק רך
- מרפדים בנילון נצמד ומעבירים למקרר לשעה
- \מרדדים וקורצים עוגיות עגולות
- מניחים על תבנית מרופדת בניר אםיה ואופים בתנור שחומם מראש כ 7-8 ד'
- העוגיות נשארות בהירות
- ממלאים במלית רבת חלב ומצפים את החיבור בקוקוס
טעים ביותר!!!
יש תחליף לקמח שפעם הראשונה אני שומעת את שמו? או היכן משיגים אותו?
נראה מצויין שווה לנסות אבל משמין ביותר!!!
אפשר גם בלי קמח ערמונים או קמח טפיוקה???
או האם אפשר להחליף במשהו אחר?