פילה ברמונדי בקראסט פיסטוק ובזיליקום \\ ניסי גולדרייך
חיה ספיר No Comments on פילה ברמונדי בקראסט פיסטוק ובזיליקום \\ ניסי גולדרייךמתכון מיוחד לסעודת הפורים לדג הברמונדי שתופס מקום נכבד ואהוב במטבח הישראלי כבר כמה שנים טובות. ברמונדי הוא דג טעים במיוחד, שמן ועסיסי. במתכון מנצח לכבוד החג בציפוי קריספי של פיסטוק וטעם ארומטי של בזיליקום שמשתלבים יחד למרקמים מושלמים של רכות חמאתית וקראסט פריך
התכניות האחרונות
- מאי 2024
- אפריל 2024
- מרץ 2024
- פברואר 2024
- ינואר 2024
- דצמבר 2023
- נובמבר 2023
- אוקטובר 2023
- ספטמבר 2023
- אוגוסט 2023
- יולי 2023
- יוני 2023
- מאי 2023
- אפריל 2023
- מרץ 2023
- פברואר 2023
- ינואר 2023
- דצמבר 2022
- נובמבר 2022
- אוקטובר 2022
- ספטמבר 2022
- אוגוסט 2022
- יולי 2022
- יוני 2022
- מאי 2022
- אפריל 2022
- מרץ 2022
- פברואר 2022
- ינואר 2022
- דצמבר 2021
- נובמבר 2021
- אוקטובר 2021
- ספטמבר 2021
- אוגוסט 2021
- יולי 2021
- יוני 2021
- מאי 2021
- אפריל 2021
- מרץ 2021
- פברואר 2021
- ינואר 2021
- דצמבר 2020
- נובמבר 2020
- אוקטובר 2020
- ספטמבר 2020
- אוגוסט 2020
- יולי 2020
- יוני 2020
- מאי 2020
- אפריל 2020
- מרץ 2020
- פברואר 2020
- ינואר 2020
- דצמבר 2019
- נובמבר 2019
- אוקטובר 2019
- ספטמבר 2019
- אוגוסט 2019
- יולי 2019
- יוני 2019
- מאי 2019
- אפריל 2019
- מרץ 2019
- פברואר 2019
- ינואר 2019
- דצמבר 2018
- נובמבר 2018
- אוקטובר 2018
- ספטמבר 2018
- אוגוסט 2018
- יולי 2018
- יוני 2018
- מאי 2018
- אפריל 2018
- מרץ 2018
- פברואר 2018
- ינואר 2018
- דצמבר 2017
- נובמבר 2017
- אוקטובר 2017
- ספטמבר 2017
- אוגוסט 2017
- יולי 2017
- יוני 2017
- מאי 2017
- אפריל 2017
- מרץ 2017
- פברואר 2017
- ינואר 2017
- דצמבר 2016
- נובמבר 2016
- אוקטובר 2016
- ספטמבר 2016
- אוגוסט 2016
- יולי 2016
- יוני 2016
- מאי 2016
- אפריל 2016
- מרץ 2016
- פברואר 2016
- ינואר 2016
- דצמבר 2015
- נובמבר 2015
- אוקטובר 2015
- ספטמבר 2015
- אוגוסט 2015
- יולי 2015
- יוני 2015
- מאי 2015
- אפריל 2015
- מרץ 2015
- פברואר 2015
- ינואר 2015
- דצמבר 2014
- נובמבר 2014
- אוקטובר 2014
- ספטמבר 2014
- אוגוסט 2014
- יולי 2014
- יוני 2014
- מאי 2014
- אפריל 2014
- מרץ 2014
- פברואר 2014
- ינואר 2014
- דצמבר 2013
- נובמבר 2013
- אוקטובר 2013
- ספטמבר 2013
- אוגוסט 2013
- יולי 2013
- יוני 2013
- מאי 2013
- אפריל 2013
- מרץ 2013
- פברואר 2013
- ינואר 2013
- דצמבר 2012
- נובמבר 2012
- אוקטובר 2012
- ספטמבר 2012
- אוגוסט 2012
- יולי 2012
- יוני 2012
- מאי 2012
- אפריל 2012
- מרץ 2012
- פברואר 2012
- ינואר 2012
- דצמבר 2011
- נובמבר 2011
- אוקטובר 2011
- ספטמבר 2011
- ינואר 2011
ארכיון תוכניות
פוסטים אחרונים
- נחשף הקשר בין ארגוני שמאל בישראל למחאות האנטישמיות בארה"ב
- הצפון הופקר: רק 5.3% מתקציב המיגון מומש בפועל
- מקיימים את בקשתו של ר' ישעי'לה – שלא יישאר יהודי רעב!
- חוק הגיוס, משלוח הנשק והאנטישמיות: פגישת השגריר עם גדולי הדור
- הברקת תכשיטים, ניקוי ספת עור וסימן לעובש בבגד | פינת היועצת
תגיות
מרכיבים:
8 מנות פרוסות של פילה ברמונדי עם העור
כוס פיסטוק לא קלוי
צרור בזיליקום רק העלים
שן שום
חצי כוס פירורי לחם
מלח
פלפל
צ'ילי גרוס
לימון סחוט
שמן זית איכותי בחומציות נמוכה
סילאן
הוראות הכנה:
1 סוחטים על הדגים לימון ומשרים אותם כ- 10 דקות
2 שמים במיקסר את הפיסטוק, בזיליקום, שום ופירורי לחם וטוחנים בפולסים קצרים ומתבלים במעט מלח ופלפל לפי הטעם
3 מרפדים תבנית בנייר אפיה ומסדרים את הדגים כשהעור כלפי מטה ומזלפים מעט שמן זית
4 מניחים מהתערובת הפירורים מעל הדגים שיכסה הכל ומהדקים לדג
5 מזלפים מעט סילאן על הדגים ומתבלים עוד קצת במלח גס וצ'ילי גרוס ומזלפים שוב מעט שמן זית
6 מחממים תנור ל200 מעלות ומכניסים לאפיה של 20 דקות
להגשה בשבת, כדי לא לאבד את הפריכות של הציפוי, לחמם על הפלטה ללא כיסוי.
מלא את פרטיך
האימייל לא יוצג באתר.