תחרות פורים • קוראסונים בטעם גבינה – חיה, אלעד
חיה No Comments on תחרות פורים • קוראסונים בטעם גבינה – חיה, אלעדהתכניות האחרונות
- מאי 2024
- אפריל 2024
- מרץ 2024
- פברואר 2024
- ינואר 2024
- דצמבר 2023
- נובמבר 2023
- אוקטובר 2023
- ספטמבר 2023
- אוגוסט 2023
- יולי 2023
- יוני 2023
- מאי 2023
- אפריל 2023
- מרץ 2023
- פברואר 2023
- ינואר 2023
- דצמבר 2022
- נובמבר 2022
- אוקטובר 2022
- ספטמבר 2022
- אוגוסט 2022
- יולי 2022
- יוני 2022
- מאי 2022
- אפריל 2022
- מרץ 2022
- פברואר 2022
- ינואר 2022
- דצמבר 2021
- נובמבר 2021
- אוקטובר 2021
- ספטמבר 2021
- אוגוסט 2021
- יולי 2021
- יוני 2021
- מאי 2021
- אפריל 2021
- מרץ 2021
- פברואר 2021
- ינואר 2021
- דצמבר 2020
- נובמבר 2020
- אוקטובר 2020
- ספטמבר 2020
- אוגוסט 2020
- יולי 2020
- יוני 2020
- מאי 2020
- אפריל 2020
- מרץ 2020
- פברואר 2020
- ינואר 2020
- דצמבר 2019
- נובמבר 2019
- אוקטובר 2019
- ספטמבר 2019
- אוגוסט 2019
- יולי 2019
- יוני 2019
- מאי 2019
- אפריל 2019
- מרץ 2019
- פברואר 2019
- ינואר 2019
- דצמבר 2018
- נובמבר 2018
- אוקטובר 2018
- ספטמבר 2018
- אוגוסט 2018
- יולי 2018
- יוני 2018
- מאי 2018
- אפריל 2018
- מרץ 2018
- פברואר 2018
- ינואר 2018
- דצמבר 2017
- נובמבר 2017
- אוקטובר 2017
- ספטמבר 2017
- אוגוסט 2017
- יולי 2017
- יוני 2017
- מאי 2017
- אפריל 2017
- מרץ 2017
- פברואר 2017
- ינואר 2017
- דצמבר 2016
- נובמבר 2016
- אוקטובר 2016
- ספטמבר 2016
- אוגוסט 2016
- יולי 2016
- יוני 2016
- מאי 2016
- אפריל 2016
- מרץ 2016
- פברואר 2016
- ינואר 2016
- דצמבר 2015
- נובמבר 2015
- אוקטובר 2015
- ספטמבר 2015
- אוגוסט 2015
- יולי 2015
- יוני 2015
- מאי 2015
- אפריל 2015
- מרץ 2015
- פברואר 2015
- ינואר 2015
- דצמבר 2014
- נובמבר 2014
- אוקטובר 2014
- ספטמבר 2014
- אוגוסט 2014
- יולי 2014
- יוני 2014
- מאי 2014
- אפריל 2014
- מרץ 2014
- פברואר 2014
- ינואר 2014
- דצמבר 2013
- נובמבר 2013
- אוקטובר 2013
- ספטמבר 2013
- אוגוסט 2013
- יולי 2013
- יוני 2013
- מאי 2013
- אפריל 2013
- מרץ 2013
- פברואר 2013
- ינואר 2013
- דצמבר 2012
- נובמבר 2012
- אוקטובר 2012
- ספטמבר 2012
- אוגוסט 2012
- יולי 2012
- יוני 2012
- מאי 2012
- אפריל 2012
- מרץ 2012
- פברואר 2012
- ינואר 2012
- דצמבר 2011
- נובמבר 2011
- אוקטובר 2011
- ספטמבר 2011
- ינואר 2011
ארכיון תוכניות
פוסטים אחרונים
- דיווח: צה"ל נכנס הבוקר לג'אבליה; אזעקות בלילה בצפון ובדרום
- הצטרפו לאלפי הלומדים: בבא מציעא דף ע"ד
- בישראל מעריכים: בבית הלבן מנסים 'לרדת מהעץ'
- אותרה מנהרת טרור דרכה תכנן החמאס לפעול נגד צה"ל
- סמ״ר אריאל צים הי"ד נפל בקרב; צה"ל נערך לפשיטה על ג'אבליה | מתעדכן
תגיות
החומרים:
1 ק"ג קמח
1 קוביית 'שמרית'
6 כפות סוכר
1 כוס מים פושרים
2 מרגרינה ללא מלח / מחמאה / (ניתן להחליף מרגרינה אחת בכוס שמן)
4 ביצים
להברשה:
1 ביצה
לציפוי לאחר האפייה:
סירופ:
2 כוסות מים רותחים
2 כפות תמצית וניל
מיץ מלימון שלם
1 וחצי כוסות סוכר
אופן ההכנה:
מערבבים במיקסר או ביד: קמח, שמרים, סוכר, מים, מרגרינה וביצים, משאירים להתפחה, לאחר התפיחה מחלקים ל-4 חלקים, מרדדים כל חלק לעלה וחותכים לאורך ולרוחב למשולשים (כמו פיצה), ככל שחותכים יותר משולשים כך הקרואוסונים יותר קטנים.
מגלגלים כל משולש מהצד הרחב לצד הצר, ז"א מבחוץ כלפי פנים.
מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה
מברישים בביצה (ניתן גם לזרות שומשום)
אופים עד להשחמה קלה בתנור שחומם מראש על 180 מעלות
מיד לאחר האפייה, טובלים מהר משני הצדדים בסירופ חם של סוכר, מים, וניל ולימון – שהורתחו בסיר.
מוציאים ומניחים לצינון.
הקרואוסונים טובים בהקפאה
מלא את פרטיך
האימייל לא יוצג באתר.