זה טעים: מגולגלות פסטו ממכרות
אורלי חרר 2 Comment on זה טעים: מגולגלות פסטו ממכרותאת המתכון הזה כיף להכין, הוא קל והתוצאה הסופית שלו פשוט מעולה • תכינו מראש מחבוא לפני שהחבר'ה מסתערים ומחסלים לכם הכל
התכניות האחרונות
- מאי 2024
- אפריל 2024
- מרץ 2024
- פברואר 2024
- ינואר 2024
- דצמבר 2023
- נובמבר 2023
- אוקטובר 2023
- ספטמבר 2023
- אוגוסט 2023
- יולי 2023
- יוני 2023
- מאי 2023
- אפריל 2023
- מרץ 2023
- פברואר 2023
- ינואר 2023
- דצמבר 2022
- נובמבר 2022
- אוקטובר 2022
- ספטמבר 2022
- אוגוסט 2022
- יולי 2022
- יוני 2022
- מאי 2022
- אפריל 2022
- מרץ 2022
- פברואר 2022
- ינואר 2022
- דצמבר 2021
- נובמבר 2021
- אוקטובר 2021
- ספטמבר 2021
- אוגוסט 2021
- יולי 2021
- יוני 2021
- מאי 2021
- אפריל 2021
- מרץ 2021
- פברואר 2021
- ינואר 2021
- דצמבר 2020
- נובמבר 2020
- אוקטובר 2020
- ספטמבר 2020
- אוגוסט 2020
- יולי 2020
- יוני 2020
- מאי 2020
- אפריל 2020
- מרץ 2020
- פברואר 2020
- ינואר 2020
- דצמבר 2019
- נובמבר 2019
- אוקטובר 2019
- ספטמבר 2019
- אוגוסט 2019
- יולי 2019
- יוני 2019
- מאי 2019
- אפריל 2019
- מרץ 2019
- פברואר 2019
- ינואר 2019
- דצמבר 2018
- נובמבר 2018
- אוקטובר 2018
- ספטמבר 2018
- אוגוסט 2018
- יולי 2018
- יוני 2018
- מאי 2018
- אפריל 2018
- מרץ 2018
- פברואר 2018
- ינואר 2018
- דצמבר 2017
- נובמבר 2017
- אוקטובר 2017
- ספטמבר 2017
- אוגוסט 2017
- יולי 2017
- יוני 2017
- מאי 2017
- אפריל 2017
- מרץ 2017
- פברואר 2017
- ינואר 2017
- דצמבר 2016
- נובמבר 2016
- אוקטובר 2016
- ספטמבר 2016
- אוגוסט 2016
- יולי 2016
- יוני 2016
- מאי 2016
- אפריל 2016
- מרץ 2016
- פברואר 2016
- ינואר 2016
- דצמבר 2015
- נובמבר 2015
- אוקטובר 2015
- ספטמבר 2015
- אוגוסט 2015
- יולי 2015
- יוני 2015
- מאי 2015
- אפריל 2015
- מרץ 2015
- פברואר 2015
- ינואר 2015
- דצמבר 2014
- נובמבר 2014
- אוקטובר 2014
- ספטמבר 2014
- אוגוסט 2014
- יולי 2014
- יוני 2014
- מאי 2014
- אפריל 2014
- מרץ 2014
- פברואר 2014
- ינואר 2014
- דצמבר 2013
- נובמבר 2013
- אוקטובר 2013
- ספטמבר 2013
- אוגוסט 2013
- יולי 2013
- יוני 2013
- מאי 2013
- אפריל 2013
- מרץ 2013
- פברואר 2013
- ינואר 2013
- דצמבר 2012
- נובמבר 2012
- אוקטובר 2012
- ספטמבר 2012
- אוגוסט 2012
- יולי 2012
- יוני 2012
- מאי 2012
- אפריל 2012
- מרץ 2012
- פברואר 2012
- ינואר 2012
- דצמבר 2011
- נובמבר 2011
- אוקטובר 2011
- ספטמבר 2011
- ינואר 2011
ארכיון תוכניות
פוסטים אחרונים
- מזל טוב: איש אמונו של ראש הישיבה התארס
- אקוניס בראיון ראשון מארה"ב: "הציבור כאן תומך בישראל"
- היועמ"שית נגד בני הישיבות: "לפעול לגיוסם המיידי"
- לשכת המסחר יוצאת למלחמה: "נשים סוף לפוגעים בענף הצעצועים"
- מודעות לתסמונת קושינג: ד"ר מונטר שופך אור על המחלה הקשה
תגיות
בימי חופש הילדים אוהבים לנשנש כל מה שזז, אז הנה אחד המתכונים היותר ממכרים שטעמתי.
וגם…ניתן להכין בקלות, ולהוסיף טעמים חופשי.
מגולגלות פסטו:
1 ק"ג קמח
2 כפות שמרים
1 כף משפר אפיה רובינפלד
3/4 כוס סוכר חד פעמית
1 כף מלח
1/2 כוס שמן
2.5 כוסות מים חמימים
1 ביצה
אופן ההכנה:
ללוש היטב את כל המרכיבים מלבד השמן
להוסיף בסוף הלישה את השמן
להתפיח פעמיים
ליצור עיגולים בגודל שמתאים ללחמניה.
לפתוח לסוג של מרובע כמו בתמונה למרוח על חצי ממרח פסטו והחצי השני ליצור קוים לאורך לגלגל מכיוון הצד המרוח לצד החתוך ולעגל לצורת סהרון.
לפזר ביצה שומשום וקצח ולאפות עד להזהבה.
ניתן לגלגל גם ללא ממרח או עם ממרח אחר או מילוי גבינות.
מגרה מאד!!
הכנו את זה,
וזה פשוט ייאמי
מומלץ ל-כ-ו-ל-ם!