אנטריקוט, צלי עוף ופטה • מבשלים לשבת
מירי זורגר No Comments on אנטריקוט, צלי עוף ופטה • מבשלים לשבתמקבץ מתכונים שהסיכוי לקצור עליהם מחמאות, עובר את ה-100 | מתחילים לבשל?
התכניות האחרונות
- מאי 2024
- אפריל 2024
- מרץ 2024
- פברואר 2024
- ינואר 2024
- דצמבר 2023
- נובמבר 2023
- אוקטובר 2023
- ספטמבר 2023
- אוגוסט 2023
- יולי 2023
- יוני 2023
- מאי 2023
- אפריל 2023
- מרץ 2023
- פברואר 2023
- ינואר 2023
- דצמבר 2022
- נובמבר 2022
- אוקטובר 2022
- ספטמבר 2022
- אוגוסט 2022
- יולי 2022
- יוני 2022
- מאי 2022
- אפריל 2022
- מרץ 2022
- פברואר 2022
- ינואר 2022
- דצמבר 2021
- נובמבר 2021
- אוקטובר 2021
- ספטמבר 2021
- אוגוסט 2021
- יולי 2021
- יוני 2021
- מאי 2021
- אפריל 2021
- מרץ 2021
- פברואר 2021
- ינואר 2021
- דצמבר 2020
- נובמבר 2020
- אוקטובר 2020
- ספטמבר 2020
- אוגוסט 2020
- יולי 2020
- יוני 2020
- מאי 2020
- אפריל 2020
- מרץ 2020
- פברואר 2020
- ינואר 2020
- דצמבר 2019
- נובמבר 2019
- אוקטובר 2019
- ספטמבר 2019
- אוגוסט 2019
- יולי 2019
- יוני 2019
- מאי 2019
- אפריל 2019
- מרץ 2019
- פברואר 2019
- ינואר 2019
- דצמבר 2018
- נובמבר 2018
- אוקטובר 2018
- ספטמבר 2018
- אוגוסט 2018
- יולי 2018
- יוני 2018
- מאי 2018
- אפריל 2018
- מרץ 2018
- פברואר 2018
- ינואר 2018
- דצמבר 2017
- נובמבר 2017
- אוקטובר 2017
- ספטמבר 2017
- אוגוסט 2017
- יולי 2017
- יוני 2017
- מאי 2017
- אפריל 2017
- מרץ 2017
- פברואר 2017
- ינואר 2017
- דצמבר 2016
- נובמבר 2016
- אוקטובר 2016
- ספטמבר 2016
- אוגוסט 2016
- יולי 2016
- יוני 2016
- מאי 2016
- אפריל 2016
- מרץ 2016
- פברואר 2016
- ינואר 2016
- דצמבר 2015
- נובמבר 2015
- אוקטובר 2015
- ספטמבר 2015
- אוגוסט 2015
- יולי 2015
- יוני 2015
- מאי 2015
- אפריל 2015
- מרץ 2015
- פברואר 2015
- ינואר 2015
- דצמבר 2014
- נובמבר 2014
- אוקטובר 2014
- ספטמבר 2014
- אוגוסט 2014
- יולי 2014
- יוני 2014
- מאי 2014
- אפריל 2014
- מרץ 2014
- פברואר 2014
- ינואר 2014
- דצמבר 2013
- נובמבר 2013
- אוקטובר 2013
- ספטמבר 2013
- אוגוסט 2013
- יולי 2013
- יוני 2013
- מאי 2013
- אפריל 2013
- מרץ 2013
- פברואר 2013
- ינואר 2013
- דצמבר 2012
- נובמבר 2012
- אוקטובר 2012
- ספטמבר 2012
- אוגוסט 2012
- יולי 2012
- יוני 2012
- מאי 2012
- אפריל 2012
- מרץ 2012
- פברואר 2012
- ינואר 2012
- דצמבר 2011
- נובמבר 2011
- אוקטובר 2011
- ספטמבר 2011
- ינואר 2011
ארכיון תוכניות
פוסטים אחרונים
- מפגיני שמאל באו לעורר פרובוקציות וגורשו בריקודים
- שרים וח"כים תוקפים את המינויים בצה"ל: "אין מנדט"
- שר הביטחון והרמטכ"ל החליטו: מינויים דרמטיים בצה"ל
- טורקיה החליטה לעצור את כל הסחר עם ישראל | מתעדכן
- ירכב על חמור? ב'סדר רביעי' מנו את הקריטריונים למשיח
תגיות
אנטריקות בירקות שורש
מצרכים:
6 סטייקים אנטריקוט
1 שורש סלרי חתוך לקוביות
1 שורש פטרוזיליה חתןך לקוביות
3מ כפות פטרוזליה קצוצה
3 גזרים חתןכים לקוביות
2 כולרבי חתוכים לקוביות
מלח פלפל שחור גרוס טרי
500 מ"ל ציר עוף
1 כוס יין אדום
3-4 עלי דפנה
אופן ההכנה
טגני את ירקות השורש בשמן עד להשחמה קלה
את הסטייקים תבלי במלח פלפל וטגני בשמן חם משני הצדדים
הוסיפי את הציר אל ירקות השורש\ הוסיפי יין ואת יח הסטייק הביאי לרתיחה
בשלי כשעתיים או עד לצימצום הנוזלים
טעמי ותקני תיבול
צלי אנטריקות במרינדת שום
מצרכים
1 נתח אנטריקות במשקל של כ 3 ק"ג
למרינדה
2 ראשי שום טריים טחונים
3 כפות פפריקה אדומה
1 כפית פלפל שחור גרוס טרי
3 בצלים קצוצים
2 כוסות ציר בקר או עוף
1 כוס יין לבן
מעט מלח
מעט שמן לטיגון
אופן ההככנה
את מצרכי המרינדה יש לערבב היטב בקערה המתאימה לגודל הנתח
את הנתח יש להעביר אל המרינדה ולצפות אותו במרינדה מכל הכוונים
לכסות בניילון נצמד ולהשהות לילה בקרור
לחמם שמן בסיר מתאים ולטגן את הנתח מכל הכוונים
חהנמיך את האש ולבשל 3 שעות
באים אין נוזלים יש להוסיף ציר בקר לפי הצורך
לצנן ללילה ולפרוס
להגיש עם רוטב מהצלי
פטה עוף עטוף בחציל
מצרכים
1 חציל פרוס לאורך
מלח ושמן לטיגון
למלית
שכבה א'
1\2 ק"ג חזה עוף טחון
1 כוס בצל מטוגן
2 שיני שום כתושות
מלח, פלפל
4 כפות פטרוזיליה קצוצה
שכבה ב'
3 עלי סלק ללא הגבעול הלבן
שכבה ג'
1\2 ק"ג בקר טחון
כוס בצל מטוגן
3-4 שיני שום
מלח, פלפל שחור גרוס טרי
2 כוסות גזר קוביות חלוט במים רותחים
אופן ההכנה
טגני את החצילים משני הצדדים עד להשחמה
הכנת השכבה הראשונה
ערבבי את המצרכים והניחי בצד
הכנת השכבה השניה
קצצי את עלי הסלק
הכנת השכבה השלישית
ערבבי את המצרכים והניחי בצד
הרכבת המנה
רפדי תבנית אינגליש קייק עם פרוסות החציל לרוחה, הניחי שכבה ראשונה וישרי, הניחי שכבה שניה, פזרי שווה בשווה ומעל הניחי את השכבה השלישית.
כסי בנייר כסף ועפי כשעה
צנני ואז פרסי והגישי קר
מלא את פרטיך
האימייל לא יוצג באתר.