הושק תפריט קיץ איטלקי כשר למהדרין
עפר גדנקן No Comments on הושק תפריט קיץ איטלקי כשר למהדריןבהשתתפות אנשי תקשורת ומובילי דעת קהל, הושק תפריט הקיץ מורחב במסעדה האיטלקית-ירושלמית החלבית – ריקוטה. המשתתפים באירוע נהנו מאווירה ירושלמית נעימה וחוויה קולינרית נדירה שכללה שלל מנות מהתפריט החדש. החל מפוקאצ'ות עם כל טוב, גלילות חצילים ומנות הבית ועד ספישל מיוחד של עראיס דגים, וקינוחים מעוררי תיאבון.
התכניות האחרונות
- מאי 2024
- אפריל 2024
- מרץ 2024
- פברואר 2024
- ינואר 2024
- דצמבר 2023
- נובמבר 2023
- אוקטובר 2023
- ספטמבר 2023
- אוגוסט 2023
- יולי 2023
- יוני 2023
- מאי 2023
- אפריל 2023
- מרץ 2023
- פברואר 2023
- ינואר 2023
- דצמבר 2022
- נובמבר 2022
- אוקטובר 2022
- ספטמבר 2022
- אוגוסט 2022
- יולי 2022
- יוני 2022
- מאי 2022
- אפריל 2022
- מרץ 2022
- פברואר 2022
- ינואר 2022
- דצמבר 2021
- נובמבר 2021
- אוקטובר 2021
- ספטמבר 2021
- אוגוסט 2021
- יולי 2021
- יוני 2021
- מאי 2021
- אפריל 2021
- מרץ 2021
- פברואר 2021
- ינואר 2021
- דצמבר 2020
- נובמבר 2020
- אוקטובר 2020
- ספטמבר 2020
- אוגוסט 2020
- יולי 2020
- יוני 2020
- מאי 2020
- אפריל 2020
- מרץ 2020
- פברואר 2020
- ינואר 2020
- דצמבר 2019
- נובמבר 2019
- אוקטובר 2019
- ספטמבר 2019
- אוגוסט 2019
- יולי 2019
- יוני 2019
- מאי 2019
- אפריל 2019
- מרץ 2019
- פברואר 2019
- ינואר 2019
- דצמבר 2018
- נובמבר 2018
- אוקטובר 2018
- ספטמבר 2018
- אוגוסט 2018
- יולי 2018
- יוני 2018
- מאי 2018
- אפריל 2018
- מרץ 2018
- פברואר 2018
- ינואר 2018
- דצמבר 2017
- נובמבר 2017
- אוקטובר 2017
- ספטמבר 2017
- אוגוסט 2017
- יולי 2017
- יוני 2017
- מאי 2017
- אפריל 2017
- מרץ 2017
- פברואר 2017
- ינואר 2017
- דצמבר 2016
- נובמבר 2016
- אוקטובר 2016
- ספטמבר 2016
- אוגוסט 2016
- יולי 2016
- יוני 2016
- מאי 2016
- אפריל 2016
- מרץ 2016
- פברואר 2016
- ינואר 2016
- דצמבר 2015
- נובמבר 2015
- אוקטובר 2015
- ספטמבר 2015
- אוגוסט 2015
- יולי 2015
- יוני 2015
- מאי 2015
- אפריל 2015
- מרץ 2015
- פברואר 2015
- ינואר 2015
- דצמבר 2014
- נובמבר 2014
- אוקטובר 2014
- ספטמבר 2014
- אוגוסט 2014
- יולי 2014
- יוני 2014
- מאי 2014
- אפריל 2014
- מרץ 2014
- פברואר 2014
- ינואר 2014
- דצמבר 2013
- נובמבר 2013
- אוקטובר 2013
- ספטמבר 2013
- אוגוסט 2013
- יולי 2013
- יוני 2013
- מאי 2013
- אפריל 2013
- מרץ 2013
- פברואר 2013
- ינואר 2013
- דצמבר 2012
- נובמבר 2012
- אוקטובר 2012
- ספטמבר 2012
- אוגוסט 2012
- יולי 2012
- יוני 2012
- מאי 2012
- אפריל 2012
- מרץ 2012
- פברואר 2012
- ינואר 2012
- דצמבר 2011
- נובמבר 2011
- אוקטובר 2011
- ספטמבר 2011
- ינואר 2011
ארכיון תוכניות
פוסטים אחרונים
- קורע לב: ארבעה לוחמים נפלו בצפון הרצועה, אחרים נפצעו
- המונים במסע הלויית מרן האדמו"ר מביאלה זצוק"ל • שידור חי
- למה עם ישראל נקראים 'קדושים' \\ הרב מיכאל לסרי
- נצחו אראלים את המצוקים: כ"ק מרן האדמו"ר מביאלא זצ"ל
- יחי המעשה הקטן \\ הרב נהוראי אלביליה
תגיות
התפריט שהושק עם תחילת עונת האביב, מלא במנות מנחמות ובריאות.
התפריט כולל גם תפריט סלטים מורחב הכולל סלטים ירוקים, טריים ורעננים לצד מבחר סלטים חמים כמו סלט טונה אדומה, סלט טוסט סלט סלומון חם ועוד.
לצד המנות החדשות, במסעדה תמצאו תפריט חלבי עשיר ומגוון, מגוון מנות ראשונות הכוללות בין היתר מנות כגון כרובית מטוגנת, סיגר בטטה וגבינות, פוקאצ'ות מיוחדות הנאפות במקום פסטות בטעמים שונים ועוד מגוון מנות מיוחדות כמו המבורגר פורטבלו, ריזוטו פטריות נודלס הבית הכולל נתחי סלמון נודלס ומיקס פטריות, ומנת סינייה קבבוני בורי.
השפית חני כהן סיפרה על המנות המיוחדות והציגה את החידושים האחרונים במטבח שלה . לסיום, תוכלו לסיים את הארוחה במתיקות קלילה עם טעם של עוד בעזרת הקינוחים שלנו.
מלא את פרטיך
האימייל לא יוצג באתר.