'השחר העולה' מציגים: מתכון שילדים אוהבים
עפר גדנקן No Comments on 'השחר העולה' מציגים: מתכון שילדים אוהביםמתכון: עמית דונסקוי. צילום: כפיר חרבי
התכניות האחרונות
- מאי 2024
- אפריל 2024
- מרץ 2024
- פברואר 2024
- ינואר 2024
- דצמבר 2023
- נובמבר 2023
- אוקטובר 2023
- ספטמבר 2023
- אוגוסט 2023
- יולי 2023
- יוני 2023
- מאי 2023
- אפריל 2023
- מרץ 2023
- פברואר 2023
- ינואר 2023
- דצמבר 2022
- נובמבר 2022
- אוקטובר 2022
- ספטמבר 2022
- אוגוסט 2022
- יולי 2022
- יוני 2022
- מאי 2022
- אפריל 2022
- מרץ 2022
- פברואר 2022
- ינואר 2022
- דצמבר 2021
- נובמבר 2021
- אוקטובר 2021
- ספטמבר 2021
- אוגוסט 2021
- יולי 2021
- יוני 2021
- מאי 2021
- אפריל 2021
- מרץ 2021
- פברואר 2021
- ינואר 2021
- דצמבר 2020
- נובמבר 2020
- אוקטובר 2020
- ספטמבר 2020
- אוגוסט 2020
- יולי 2020
- יוני 2020
- מאי 2020
- אפריל 2020
- מרץ 2020
- פברואר 2020
- ינואר 2020
- דצמבר 2019
- נובמבר 2019
- אוקטובר 2019
- ספטמבר 2019
- אוגוסט 2019
- יולי 2019
- יוני 2019
- מאי 2019
- אפריל 2019
- מרץ 2019
- פברואר 2019
- ינואר 2019
- דצמבר 2018
- נובמבר 2018
- אוקטובר 2018
- ספטמבר 2018
- אוגוסט 2018
- יולי 2018
- יוני 2018
- מאי 2018
- אפריל 2018
- מרץ 2018
- פברואר 2018
- ינואר 2018
- דצמבר 2017
- נובמבר 2017
- אוקטובר 2017
- ספטמבר 2017
- אוגוסט 2017
- יולי 2017
- יוני 2017
- מאי 2017
- אפריל 2017
- מרץ 2017
- פברואר 2017
- ינואר 2017
- דצמבר 2016
- נובמבר 2016
- אוקטובר 2016
- ספטמבר 2016
- אוגוסט 2016
- יולי 2016
- יוני 2016
- מאי 2016
- אפריל 2016
- מרץ 2016
- פברואר 2016
- ינואר 2016
- דצמבר 2015
- נובמבר 2015
- אוקטובר 2015
- ספטמבר 2015
- אוגוסט 2015
- יולי 2015
- יוני 2015
- מאי 2015
- אפריל 2015
- מרץ 2015
- פברואר 2015
- ינואר 2015
- דצמבר 2014
- נובמבר 2014
- אוקטובר 2014
- ספטמבר 2014
- אוגוסט 2014
- יולי 2014
- יוני 2014
- מאי 2014
- אפריל 2014
- מרץ 2014
- פברואר 2014
- ינואר 2014
- דצמבר 2013
- נובמבר 2013
- אוקטובר 2013
- ספטמבר 2013
- אוגוסט 2013
- יולי 2013
- יוני 2013
- מאי 2013
- אפריל 2013
- מרץ 2013
- פברואר 2013
- ינואר 2013
- דצמבר 2012
- נובמבר 2012
- אוקטובר 2012
- ספטמבר 2012
- אוגוסט 2012
- יולי 2012
- יוני 2012
- מאי 2012
- אפריל 2012
- מרץ 2012
- פברואר 2012
- ינואר 2012
- דצמבר 2011
- נובמבר 2011
- אוקטובר 2011
- ספטמבר 2011
- ינואר 2011
ארכיון תוכניות
פוסטים אחרונים
- הרמטכ"ל: "מוכנים להסתכן גם למען גופות חטופים"
- מפקד חיל האוויר על מלחמה בצפון: "היקפי האש יהיו אדירים"
- תיעוד דרמטי: רחפן של צה"ל מאתר מחבלים ומחסל אותם
- החשד להונאה בבסדנו; "אסור להציע סטרטאפים למשקיעים קטנים"
- בחנות סירבו להעניק זיכוי על פי דרישת החוק, ולא הגיבו לפניה
תגיות
את סדרת ממרחי 'השחר העולה' אין צורך להציג, דורות של ילדים ומבוגרים גדלו על הטעם הייחודי של סדרת ממרחי 'השחר העולה', והם מלווים את הצרכן הישראלי בכל נקודות חייו: החל מהכריכים אותם לוקחים הילדים לגן וללימודים ובשימושים במאפים ובקינוחים. ממרחי 'השחר העולה' פופולריים במיוחד בקרב אופים וקונדיטורים מובילים בישראל ומהווים חלק בלתי נפרד מעולם האפיה, כמילוי לעוגות, בסיס לקינוחים וגלידות ועוד. סדרת 'השחר העולה' למהדרין מכילה מגוון ממרחים בטעמים מושלמים בכשרות מהודרת. כדי שתוכלו ליצור עם ממרחי 'השחר העולה' גם חוויות מתוקות, הבאנו לכם מתכון שילדים אוהבים במיוחד, וגם מבוגרים:
בראוניס עם עדשים צבעוניים
מצרכים:
400 גרם ממרח השחר העולה
250 גרם חמאה
1/2 2 (500 גרם) כוסות סוכר
6 ביצים
3 כפות אבקת קקאו
1 כוס (140 גרם) קמח
1/2 כוס סוכריות עדשים קטנות
אופן הכנה:
- ממיסים בהדרגה, במיקרוגל, את הממרח, החמאה והסוכר. מערבבים לקרם חלק ומבריק. מוסיפים את הביצים, זו אחר זו, ומערבבים היטב לאחר כל הוספה. מנפים לקערה את הקמח ואבקת הקקאו ומערבבים בתנועות קיפול לקבלת עיסה אחידה.
- יוצקים לתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים כ-10 דקות בתנור שחומם מראש ל־170 מעלות. מוציאים, מפזרים את סוכריות העדשים ואופים עוד כ-12 דקות (להיזהר מאפיית יתר, הבראוניס צריכים להיות רכים).
- מוציאים, מצננים, חותכים לקוביות ומגישים.
מלא את פרטיך
האימייל לא יוצג באתר.