מתכון: טרייפל רבע לשבע לרגע מתוק
עפר גדנקן 1 Comment on מתכון: טרייפל רבע לשבע לרגע מתוקצריכים להכין קינוח ואין לכם זמן? האורחים הגיעו בהפתעה? הקינוח הזה הוא בדיוק בשבילכם! מתכון לטרייפל משפחתי מושלם שמכינים בקלות, במהירות ומ-4 מצרכים בלבד
מתכון: רחלי קרוט / צילום: אפיק גבאי
התכניות האחרונות
- מאי 2024
- אפריל 2024
- מרץ 2024
- פברואר 2024
- ינואר 2024
- דצמבר 2023
- נובמבר 2023
- אוקטובר 2023
- ספטמבר 2023
- אוגוסט 2023
- יולי 2023
- יוני 2023
- מאי 2023
- אפריל 2023
- מרץ 2023
- פברואר 2023
- ינואר 2023
- דצמבר 2022
- נובמבר 2022
- אוקטובר 2022
- ספטמבר 2022
- אוגוסט 2022
- יולי 2022
- יוני 2022
- מאי 2022
- אפריל 2022
- מרץ 2022
- פברואר 2022
- ינואר 2022
- דצמבר 2021
- נובמבר 2021
- אוקטובר 2021
- ספטמבר 2021
- אוגוסט 2021
- יולי 2021
- יוני 2021
- מאי 2021
- אפריל 2021
- מרץ 2021
- פברואר 2021
- ינואר 2021
- דצמבר 2020
- נובמבר 2020
- אוקטובר 2020
- ספטמבר 2020
- אוגוסט 2020
- יולי 2020
- יוני 2020
- מאי 2020
- אפריל 2020
- מרץ 2020
- פברואר 2020
- ינואר 2020
- דצמבר 2019
- נובמבר 2019
- אוקטובר 2019
- ספטמבר 2019
- אוגוסט 2019
- יולי 2019
- יוני 2019
- מאי 2019
- אפריל 2019
- מרץ 2019
- פברואר 2019
- ינואר 2019
- דצמבר 2018
- נובמבר 2018
- אוקטובר 2018
- ספטמבר 2018
- אוגוסט 2018
- יולי 2018
- יוני 2018
- מאי 2018
- אפריל 2018
- מרץ 2018
- פברואר 2018
- ינואר 2018
- דצמבר 2017
- נובמבר 2017
- אוקטובר 2017
- ספטמבר 2017
- אוגוסט 2017
- יולי 2017
- יוני 2017
- מאי 2017
- אפריל 2017
- מרץ 2017
- פברואר 2017
- ינואר 2017
- דצמבר 2016
- נובמבר 2016
- אוקטובר 2016
- ספטמבר 2016
- אוגוסט 2016
- יולי 2016
- יוני 2016
- מאי 2016
- אפריל 2016
- מרץ 2016
- פברואר 2016
- ינואר 2016
- דצמבר 2015
- נובמבר 2015
- אוקטובר 2015
- ספטמבר 2015
- אוגוסט 2015
- יולי 2015
- יוני 2015
- מאי 2015
- אפריל 2015
- מרץ 2015
- פברואר 2015
- ינואר 2015
- דצמבר 2014
- נובמבר 2014
- אוקטובר 2014
- ספטמבר 2014
- אוגוסט 2014
- יולי 2014
- יוני 2014
- מאי 2014
- אפריל 2014
- מרץ 2014
- פברואר 2014
- ינואר 2014
- דצמבר 2013
- נובמבר 2013
- אוקטובר 2013
- ספטמבר 2013
- אוגוסט 2013
- יולי 2013
- יוני 2013
- מאי 2013
- אפריל 2013
- מרץ 2013
- פברואר 2013
- ינואר 2013
- דצמבר 2012
- נובמבר 2012
- אוקטובר 2012
- ספטמבר 2012
- אוגוסט 2012
- יולי 2012
- יוני 2012
- מאי 2012
- אפריל 2012
- מרץ 2012
- פברואר 2012
- ינואר 2012
- דצמבר 2011
- נובמבר 2011
- אוקטובר 2011
- ספטמבר 2011
- ינואר 2011
ארכיון תוכניות
פוסטים אחרונים
- קורע לב: ארבעה לוחמים נפלו בצפון הרצועה, אחרים נפצעו
- המונים במסע הלויית מרן האדמו"ר מביאלה זצוק"ל • שידור חי
- למה עם ישראל נקראים 'קדושים' \\ הרב מיכאל לסרי
- נצחו אראלים את המצוקים: כ"ק מרן האדמו"ר מביאלא זצ"ל
- יחי המעשה הקטן \\ הרב נהוראי אלביליה
תגיות
מצרכים:
4 מיכלי שמנת מתוקה להקצפה
1 כפית תמצית וניל
400 גרם שוקולד מריר עלית
2 חבילות רבע לשבע עלית
אופן ההכנה:
ממיסים את השוקולד המריר עם מיכל וחצי של שמנת מתוקה. מעבירים חצי מכמות השוקולד המומס לקערה בינונית ומצננים מעט. מקציפים את שאר השמנת (2.5 מיכלים) עם תמצית הוניל לקצפת יציבה. מעבירים מחצית מהקצפת לקערה הבינונית עם השוקולד המומס ומקבלים לקבלת קרם שוקולד אחיד. כעת יש לנו קערה עם רוטב שוקולד, קערה עם מוס שוקולד וקצפת.
מניחים בתחתית הקערה שכבת מוס שוקולד, שכבת קצפת, ושכבת גנאש שוקולד. חוצים לאורך חבילה אחת של אצבעות רבע לשבע ומצמידים אותם לדפנות קערת הטרייפל, כך שהמילוי יופנה כלפי חוץ. ממשיכים כך להרכיב את הטרייפל בשכבות. משתמשים בחצאי הרבע לשבע שנותרו על מנת לקשט את הטרייפל מלמעלה. מעבירים לקירור למשך שעה לפחות ומגישים.
מגניב ניראה מטורף משגע