מתכון מהיר לבראוניז שוקולד – עוגה לשבת
חיה ספיר No Comments on מתכון מהיר לבראוניז שוקולד – עוגה לשבתהקונדיטורית צופיה ברלין מגישה סדרת מתכונים בשבועות הקרובים לכבוד שבת – באתר קול חי | הפעם הכינה ברלין מתכון לבראוניז שוקולד עם אגוזים גרוסים ושוקולד מריר | עוגה פרווה מהירה ופשוטה ומהירה להכנה-העוגה המושלמת להגשת קינוח לכבוד סעודות השבת
התכניות האחרונות
- מאי 2024
- אפריל 2024
- מרץ 2024
- פברואר 2024
- ינואר 2024
- דצמבר 2023
- נובמבר 2023
- אוקטובר 2023
- ספטמבר 2023
- אוגוסט 2023
- יולי 2023
- יוני 2023
- מאי 2023
- אפריל 2023
- מרץ 2023
- פברואר 2023
- ינואר 2023
- דצמבר 2022
- נובמבר 2022
- אוקטובר 2022
- ספטמבר 2022
- אוגוסט 2022
- יולי 2022
- יוני 2022
- מאי 2022
- אפריל 2022
- מרץ 2022
- פברואר 2022
- ינואר 2022
- דצמבר 2021
- נובמבר 2021
- אוקטובר 2021
- ספטמבר 2021
- אוגוסט 2021
- יולי 2021
- יוני 2021
- מאי 2021
- אפריל 2021
- מרץ 2021
- פברואר 2021
- ינואר 2021
- דצמבר 2020
- נובמבר 2020
- אוקטובר 2020
- ספטמבר 2020
- אוגוסט 2020
- יולי 2020
- יוני 2020
- מאי 2020
- אפריל 2020
- מרץ 2020
- פברואר 2020
- ינואר 2020
- דצמבר 2019
- נובמבר 2019
- אוקטובר 2019
- ספטמבר 2019
- אוגוסט 2019
- יולי 2019
- יוני 2019
- מאי 2019
- אפריל 2019
- מרץ 2019
- פברואר 2019
- ינואר 2019
- דצמבר 2018
- נובמבר 2018
- אוקטובר 2018
- ספטמבר 2018
- אוגוסט 2018
- יולי 2018
- יוני 2018
- מאי 2018
- אפריל 2018
- מרץ 2018
- פברואר 2018
- ינואר 2018
- דצמבר 2017
- נובמבר 2017
- אוקטובר 2017
- ספטמבר 2017
- אוגוסט 2017
- יולי 2017
- יוני 2017
- מאי 2017
- אפריל 2017
- מרץ 2017
- פברואר 2017
- ינואר 2017
- דצמבר 2016
- נובמבר 2016
- אוקטובר 2016
- ספטמבר 2016
- אוגוסט 2016
- יולי 2016
- יוני 2016
- מאי 2016
- אפריל 2016
- מרץ 2016
- פברואר 2016
- ינואר 2016
- דצמבר 2015
- נובמבר 2015
- אוקטובר 2015
- ספטמבר 2015
- אוגוסט 2015
- יולי 2015
- יוני 2015
- מאי 2015
- אפריל 2015
- מרץ 2015
- פברואר 2015
- ינואר 2015
- דצמבר 2014
- נובמבר 2014
- אוקטובר 2014
- ספטמבר 2014
- אוגוסט 2014
- יולי 2014
- יוני 2014
- מאי 2014
- אפריל 2014
- מרץ 2014
- פברואר 2014
- ינואר 2014
- דצמבר 2013
- נובמבר 2013
- אוקטובר 2013
- ספטמבר 2013
- אוגוסט 2013
- יולי 2013
- יוני 2013
- מאי 2013
- אפריל 2013
- מרץ 2013
- פברואר 2013
- ינואר 2013
- דצמבר 2012
- נובמבר 2012
- אוקטובר 2012
- ספטמבר 2012
- אוגוסט 2012
- יולי 2012
- יוני 2012
- מאי 2012
- אפריל 2012
- מרץ 2012
- פברואר 2012
- ינואר 2012
- דצמבר 2011
- נובמבר 2011
- אוקטובר 2011
- ספטמבר 2011
- ינואר 2011
ארכיון תוכניות
פוסטים אחרונים
- אחרי ההכנות להילולא: צו סגירה למתחם קבר רבי עקיבא
- קיץ של אופנה ומותגים ברשת המשביר לצרכן
- ממתי מותר להסתפר השנה: פולמוס הלכתי מרתק ב'זמן אוויר'
- פרצ'קס או פארנצ'עס? ההדלקה המרכזית תחת סימן שאלה משמעותי
- הבשורה של HOKA: חדשנות, מקצועיות, אופנה וצבע
תגיות
אביגדור ליברמן
איראן
ארה"ב
אריה דרעי
בחירות 2015
בחירות תשע"ט
בית שמש
בני ברק
בני גנץ
בנימין נתניהו
הליכוד
המהדורה המרכזית
הקורונה
הרב אייל אונגר
זמן אוויר
חי ברדיו
חמאס
חרבות ברזל
חרדים
טרור
יאיר לפיד
יהדות התורה
יעקב ליצמן
ירושלים
ישראל
מהדורת הבוקר
מזג האוויר
מנחם טוקר
משה גפני
משטרה
משטרת ישראל
משרד הבריאות
נגיף הקורונה
נפתלי בנט
עזה
עניין משפחתי
פיגוע
פלח שוק
צה"ל
קורונה
ראש הממשלה
רחל פסטג
ש"ס
שירים
שירים חדשים
הקונדיטורית צופייה ברלין, בסדרת מתכונים מיוחדת בשבועות הקרובים, לכבוד שבת באתר קול חי. מתכוונים לעוגות חלביות ופרווה מרהיבות ומושלמות, וטעמים וואו…
מרכיבים// בראוניז שוקולד
-200 גרם שוקולד מריר
-1/2 כוס שמן
-1 כוס סוכר
-4 ביצים גודל L
-3/4 כוס שקדים טחונים
-3/4 כוס אגוזים גרוסים
1/4 כוס קמח/קורנפלור
-קורט מלח
אופן הכנה:
– לחמם תנור ל 180 מעלות.
– להמיס השוקולד והשמן בסיר, לערבב עד שכל השוקולד נמס.
– להוסיף ביצה, לערבב היטב ולהוסיף ביצה נוספת וככה עם כל שאר הביצים , להוסיף סוכר, מלח, שקדים ובסוף את הקמח והאגוזים.
– להעביר את התערובת לתבנית מרופדת בנייר אפיה.
– לאפות כ 25 דקות או עד שהשוליים יציבים למגע והמרכז עדיין מעט רוטט.
– מקררים כמה שעות במקרר וחותכים לקוביות
מלא את פרטיך
האימייל לא יוצג באתר.