שף בהפתעה – מירי זורגר מכינה קיש חצילים וגבינות מיוחד לחג שבועות
יוסי ברויער 1 Comment on שף בהפתעה – מירי זורגר מכינה קיש חצילים וגבינות מיוחד לחג שבועותהתכניות האחרונות
- מאי 2024
- אפריל 2024
- מרץ 2024
- פברואר 2024
- ינואר 2024
- דצמבר 2023
- נובמבר 2023
- אוקטובר 2023
- ספטמבר 2023
- אוגוסט 2023
- יולי 2023
- יוני 2023
- מאי 2023
- אפריל 2023
- מרץ 2023
- פברואר 2023
- ינואר 2023
- דצמבר 2022
- נובמבר 2022
- אוקטובר 2022
- ספטמבר 2022
- אוגוסט 2022
- יולי 2022
- יוני 2022
- מאי 2022
- אפריל 2022
- מרץ 2022
- פברואר 2022
- ינואר 2022
- דצמבר 2021
- נובמבר 2021
- אוקטובר 2021
- ספטמבר 2021
- אוגוסט 2021
- יולי 2021
- יוני 2021
- מאי 2021
- אפריל 2021
- מרץ 2021
- פברואר 2021
- ינואר 2021
- דצמבר 2020
- נובמבר 2020
- אוקטובר 2020
- ספטמבר 2020
- אוגוסט 2020
- יולי 2020
- יוני 2020
- מאי 2020
- אפריל 2020
- מרץ 2020
- פברואר 2020
- ינואר 2020
- דצמבר 2019
- נובמבר 2019
- אוקטובר 2019
- ספטמבר 2019
- אוגוסט 2019
- יולי 2019
- יוני 2019
- מאי 2019
- אפריל 2019
- מרץ 2019
- פברואר 2019
- ינואר 2019
- דצמבר 2018
- נובמבר 2018
- אוקטובר 2018
- ספטמבר 2018
- אוגוסט 2018
- יולי 2018
- יוני 2018
- מאי 2018
- אפריל 2018
- מרץ 2018
- פברואר 2018
- ינואר 2018
- דצמבר 2017
- נובמבר 2017
- אוקטובר 2017
- ספטמבר 2017
- אוגוסט 2017
- יולי 2017
- יוני 2017
- מאי 2017
- אפריל 2017
- מרץ 2017
- פברואר 2017
- ינואר 2017
- דצמבר 2016
- נובמבר 2016
- אוקטובר 2016
- ספטמבר 2016
- אוגוסט 2016
- יולי 2016
- יוני 2016
- מאי 2016
- אפריל 2016
- מרץ 2016
- פברואר 2016
- ינואר 2016
- דצמבר 2015
- נובמבר 2015
- אוקטובר 2015
- ספטמבר 2015
- אוגוסט 2015
- יולי 2015
- יוני 2015
- מאי 2015
- אפריל 2015
- מרץ 2015
- פברואר 2015
- ינואר 2015
- דצמבר 2014
- נובמבר 2014
- אוקטובר 2014
- ספטמבר 2014
- אוגוסט 2014
- יולי 2014
- יוני 2014
- מאי 2014
- אפריל 2014
- מרץ 2014
- פברואר 2014
- ינואר 2014
- דצמבר 2013
- נובמבר 2013
- אוקטובר 2013
- ספטמבר 2013
- אוגוסט 2013
- יולי 2013
- יוני 2013
- מאי 2013
- אפריל 2013
- מרץ 2013
- פברואר 2013
- ינואר 2013
- דצמבר 2012
- נובמבר 2012
- אוקטובר 2012
- ספטמבר 2012
- אוגוסט 2012
- יולי 2012
- יוני 2012
- מאי 2012
- אפריל 2012
- מרץ 2012
- פברואר 2012
- ינואר 2012
- דצמבר 2011
- נובמבר 2011
- אוקטובר 2011
- ספטמבר 2011
- ינואר 2011
ארכיון תוכניות
פוסטים אחרונים
- נתניהו בפיקוד הצפון: "יש לנו תכניות מפתיעות"
- מסר מפרשת בהר; דווקא כשאנחנו כה רחוקים מההר
- מיכל לאה בת נחמה: בת 4 מירושלים שליבה קרס
- הראיס של מירון: "התיירות במירון ירדה לאפס"
- נתניהו מכחיש שהוזהר מפני חמאס: "ההערכות היו הפוכות"
תגיות
החלביה – קיש חצילים וגבינות
מצרכים לבצק
300 גר' קמח מנופה
200 גר' חמאה
100 גר' גבינת קשקבל מגוררת
1 ביצה
שומשום
מלח
פלפל שחור גרוס טרי.
מלית
1 חציל חתוך לקוביות
3 בצלים ירוקים קצוצים
100 גר' גבינת פיקורינו מגוררת
50 גר' צנוברים
לרוטב רויאל
1 שמנת מתוקה
2 ביצים
מלח
פלפל שחור גרוס טרי
מעט אגוז מוסקט
1 כף אבקת מרק בטעם בצל.
אופן ההכנה
הכנת הבצק
ערבבי את המצרכים במעבד מזון מלבד הביצה למסת פירורים עטפי בניילון נצמד והניחי בקירור לחצי שעה.
הכנת המלית
את החצילים החתוכים יש להמליח ולהניח לחצי שעה להוצאת המרירות
ספגי את הנוזלים וטגני בשמן עמוק עד להשחמה.
הכנת הרוטב רויאל
טרפי את הביצים הוסיפי את שאר המצרכים וערבבי
טעמי ותקני תיבול.
הרכבת המנה
הוציאי את הבצק ורדדי לעובי של 0ץ5 מ"מ ורפדי תבנית בקוטר 25 ס"מ
הקפיאי לחצי שעה.
מעל הבצק שימי את החצילים הצנוברים ומעל שפכי את הרוטב
אפי בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות עד להשחמה.
היכן המתכון????