ישראל אהרוני מגיש: מתכון לסלט סלק טעים, יפה וכשר למהדרין
אסתי חדד Comments Off on ישראל אהרוני מגיש: מתכון לסלט סלק טעים, יפה וכשר למהדריןהתכניות האחרונות
- מאי 2024
- אפריל 2024
- מרץ 2024
- פברואר 2024
- ינואר 2024
- דצמבר 2023
- נובמבר 2023
- אוקטובר 2023
- ספטמבר 2023
- אוגוסט 2023
- יולי 2023
- יוני 2023
- מאי 2023
- אפריל 2023
- מרץ 2023
- פברואר 2023
- ינואר 2023
- דצמבר 2022
- נובמבר 2022
- אוקטובר 2022
- ספטמבר 2022
- אוגוסט 2022
- יולי 2022
- יוני 2022
- מאי 2022
- אפריל 2022
- מרץ 2022
- פברואר 2022
- ינואר 2022
- דצמבר 2021
- נובמבר 2021
- אוקטובר 2021
- ספטמבר 2021
- אוגוסט 2021
- יולי 2021
- יוני 2021
- מאי 2021
- אפריל 2021
- מרץ 2021
- פברואר 2021
- ינואר 2021
- דצמבר 2020
- נובמבר 2020
- אוקטובר 2020
- ספטמבר 2020
- אוגוסט 2020
- יולי 2020
- יוני 2020
- מאי 2020
- אפריל 2020
- מרץ 2020
- פברואר 2020
- ינואר 2020
- דצמבר 2019
- נובמבר 2019
- אוקטובר 2019
- ספטמבר 2019
- אוגוסט 2019
- יולי 2019
- יוני 2019
- מאי 2019
- אפריל 2019
- מרץ 2019
- פברואר 2019
- ינואר 2019
- דצמבר 2018
- נובמבר 2018
- אוקטובר 2018
- ספטמבר 2018
- אוגוסט 2018
- יולי 2018
- יוני 2018
- מאי 2018
- אפריל 2018
- מרץ 2018
- פברואר 2018
- ינואר 2018
- דצמבר 2017
- נובמבר 2017
- אוקטובר 2017
- ספטמבר 2017
- אוגוסט 2017
- יולי 2017
- יוני 2017
- מאי 2017
- אפריל 2017
- מרץ 2017
- פברואר 2017
- ינואר 2017
- דצמבר 2016
- נובמבר 2016
- אוקטובר 2016
- ספטמבר 2016
- אוגוסט 2016
- יולי 2016
- יוני 2016
- מאי 2016
- אפריל 2016
- מרץ 2016
- פברואר 2016
- ינואר 2016
- דצמבר 2015
- נובמבר 2015
- אוקטובר 2015
- ספטמבר 2015
- אוגוסט 2015
- יולי 2015
- יוני 2015
- מאי 2015
- אפריל 2015
- מרץ 2015
- פברואר 2015
- ינואר 2015
- דצמבר 2014
- נובמבר 2014
- אוקטובר 2014
- ספטמבר 2014
- אוגוסט 2014
- יולי 2014
- יוני 2014
- מאי 2014
- אפריל 2014
- מרץ 2014
- פברואר 2014
- ינואר 2014
- דצמבר 2013
- נובמבר 2013
- אוקטובר 2013
- ספטמבר 2013
- אוגוסט 2013
- יולי 2013
- יוני 2013
- מאי 2013
- אפריל 2013
- מרץ 2013
- פברואר 2013
- ינואר 2013
- דצמבר 2012
- נובמבר 2012
- אוקטובר 2012
- ספטמבר 2012
- אוגוסט 2012
- יולי 2012
- יוני 2012
- מאי 2012
- אפריל 2012
- מרץ 2012
- פברואר 2012
- ינואר 2012
- דצמבר 2011
- נובמבר 2011
- אוקטובר 2011
- ספטמבר 2011
- ינואר 2011
ארכיון תוכניות
פוסטים אחרונים
- דו"ח המבקר על הקורונה: נתניהו מנע תחלואה, אך לקח סיכון גדול
- "נוה כתב: אני שמח שמגיע תורי לשרת את עם ישראל"
- למען השבת: וויתור על זכייה בתחרות צילום יוקרתית
- מרתק: אם המנזר בכפר איטלקי נידח ונשיא מדינת ישראל
- אירלנד הודיעה רשמית על הכרה במדינה פלסטינית | מתעדכן
תגיות
הוא נחשב לאחד השפים המוכרים ביותר בארץ, המתכונים שלו מהווים בסיס למנות רבות המוגשות במסעדות יוקרה. היום, בתכנית "ניחוחות שבת" בהגשתה של יעל איבר המארחת את השפית מירי זורגר ברדיו קול-חי, התארח השף ישראל אהרוני והעניק למאזינות הרדיו מתכון לסלט סלק קל להכנה וטעים במיוחד או כמו שאומר הוא בעצמו על המתכון: "גם טעים נורא, גם יפה נורא, גם קל נורא – אחלה מתכון!"
האזינו לראיון המלא עם השף ישראל אהרוני:
מצרכים:
6 סלקים טריים
לרוטב:
2 כפות דבש
3 כפות חומץ בלסמי
3 כפות שמן זית
מלח
פלפל שחור גרוס טרי
להגשה:
בצל ירוק קצוץ
1 גביע קוטג' 9%
אופן ההכנה:
1. עוטפים כל סלק בנפרד בנייר כסף, ומכניסים לתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות, ואופים למשך כ- 45 דק', (ניתן לבדוק את הסלק האם הוא מוכן באמצעות נעיצת סכין) אחרי האפייה ניתן לקלף את הסלקים ללא כל קושי.
2. חותכים את הסלקים לשישיות או שמיניות לאורך.
3. מערבבים את כל רכיבי הרוטב ומוסיפים את הרוטב לסלק כשהוא חמים וכך הרוטב נטמע עם הסלק, לאחר הערבוב מצננים את הסלק.
4. מוסיפים בצל ירוק וגביע של קוטג' כשהסלק צונן.
בתאבון.
מלא את פרטיך
האימייל לא יוצג באתר.