אושן גורמה: מתכון מנצח
מירי זורגר No Comments on אושן גורמה: מתכון מנצחמירי זורגר מגישה: ווייטפיש אושן גורמה ברוטב אדום אפוי בתנור
התכניות האחרונות
- מאי 2024
- אפריל 2024
- מרץ 2024
- פברואר 2024
- ינואר 2024
- דצמבר 2023
- נובמבר 2023
- אוקטובר 2023
- ספטמבר 2023
- אוגוסט 2023
- יולי 2023
- יוני 2023
- מאי 2023
- אפריל 2023
- מרץ 2023
- פברואר 2023
- ינואר 2023
- דצמבר 2022
- נובמבר 2022
- אוקטובר 2022
- ספטמבר 2022
- אוגוסט 2022
- יולי 2022
- יוני 2022
- מאי 2022
- אפריל 2022
- מרץ 2022
- פברואר 2022
- ינואר 2022
- דצמבר 2021
- נובמבר 2021
- אוקטובר 2021
- ספטמבר 2021
- אוגוסט 2021
- יולי 2021
- יוני 2021
- מאי 2021
- אפריל 2021
- מרץ 2021
- פברואר 2021
- ינואר 2021
- דצמבר 2020
- נובמבר 2020
- אוקטובר 2020
- ספטמבר 2020
- אוגוסט 2020
- יולי 2020
- יוני 2020
- מאי 2020
- אפריל 2020
- מרץ 2020
- פברואר 2020
- ינואר 2020
- דצמבר 2019
- נובמבר 2019
- אוקטובר 2019
- ספטמבר 2019
- אוגוסט 2019
- יולי 2019
- יוני 2019
- מאי 2019
- אפריל 2019
- מרץ 2019
- פברואר 2019
- ינואר 2019
- דצמבר 2018
- נובמבר 2018
- אוקטובר 2018
- ספטמבר 2018
- אוגוסט 2018
- יולי 2018
- יוני 2018
- מאי 2018
- אפריל 2018
- מרץ 2018
- פברואר 2018
- ינואר 2018
- דצמבר 2017
- נובמבר 2017
- אוקטובר 2017
- ספטמבר 2017
- אוגוסט 2017
- יולי 2017
- יוני 2017
- מאי 2017
- אפריל 2017
- מרץ 2017
- פברואר 2017
- ינואר 2017
- דצמבר 2016
- נובמבר 2016
- אוקטובר 2016
- ספטמבר 2016
- אוגוסט 2016
- יולי 2016
- יוני 2016
- מאי 2016
- אפריל 2016
- מרץ 2016
- פברואר 2016
- ינואר 2016
- דצמבר 2015
- נובמבר 2015
- אוקטובר 2015
- ספטמבר 2015
- אוגוסט 2015
- יולי 2015
- יוני 2015
- מאי 2015
- אפריל 2015
- מרץ 2015
- פברואר 2015
- ינואר 2015
- דצמבר 2014
- נובמבר 2014
- אוקטובר 2014
- ספטמבר 2014
- אוגוסט 2014
- יולי 2014
- יוני 2014
- מאי 2014
- אפריל 2014
- מרץ 2014
- פברואר 2014
- ינואר 2014
- דצמבר 2013
- נובמבר 2013
- אוקטובר 2013
- ספטמבר 2013
- אוגוסט 2013
- יולי 2013
- יוני 2013
- מאי 2013
- אפריל 2013
- מרץ 2013
- פברואר 2013
- ינואר 2013
- דצמבר 2012
- נובמבר 2012
- אוקטובר 2012
- ספטמבר 2012
- אוגוסט 2012
- יולי 2012
- יוני 2012
- מאי 2012
- אפריל 2012
- מרץ 2012
- פברואר 2012
- ינואר 2012
- דצמבר 2011
- נובמבר 2011
- אוקטובר 2011
- ספטמבר 2011
- ינואר 2011
ארכיון תוכניות
פוסטים אחרונים
- פינת הפרשנים: צו מעצר – זכייה בפיס עבור נתניהו
- השר אבי דיכטר: "האשמת ישראל בהאג – אנטישמיות לשמה"
- במנהרת טרור ממולכדת: כך הוחזקו בעזה החטופים שנרצחו
- ח"כ סעדה נגד בית הדין בהאג: "עלילת דם אנטישמית"
- הפובליציסט שמסקר את משפט נתניהו עשה סדר: זה השלב הבא
תגיות
לדגים
2 גלילי ווייטפיש אושן גורמה
12 כפיות סוכר
1 כף מלח
2 ליטר מים
קורט פלפל שחור
2 בצל
2 גזר
לרוטב
2 עגבניות
2 בצל
1 פלפל אדום
1 פלפל בהיר
3 כפיות רסק עגבניות
2 כוסות מים
1 כף מרק בצל
1/4 כוס שמן
1 כפית מלח
2 כפיות סוכר
2 כפיות אבקת שום
1 כפית פפריקה מתוקה
קורט פלפל שחור
אופן ההכנה
מלאי סיר במים, הוסיפי בצל וגזר פרוס, תבלי בסוכר מלח ופלפל והביאי לרתיחה. הכניסי את גלילי הווייטפיש אושן גורמה כשהם קפואים, הוסיפי בצל וגזר פרוס, תבלי בסוכר מלח ופלפל, הביאי לרתיחה ובשלי כשעה וחצי על אש בינונית.
הכנת הרוטב
חממי שמן בסיר, הוסיפי בצל חתוך לקוביות ואדי מס' דקות עד לשקיפות. הוסיפי את שאר הירקות חתוכים לקוביות של 2 ס"מ. הוסיפי את רסק העגבניות והתבלינים וערבבי היטב, הוסיפי את המים ובשלי כחצי שעה עד לריכוך.
אפיה
פרסי את הווייטפייש אושן גורמה המבושל והניחי בתבנית, צקי מעל הפרוסות את הרוטב. כסי ברדיד אלומיניום ואפי בחום 180 מעלות למשך חצי שעה.
בתאבון!
מלא את פרטיך
האימייל לא יוצג באתר.