מיוחד לתשעת הימים: כדורי דג בעטיפת קדאיף 

חיה ספיר No Comments on מיוחד לתשעת הימים: כדורי דג בעטיפת קדאיף 

אם אתם מחפשים מה לאכול בתשעת הימים, לא צריך לעבוד קשה. לפניכם מתכון קליל לכדורי דג בעטיפת קדאיף מבית "אושן גורמה". בתיאבון! 

צילום: שושי סירקיס
23:00
27.04.24
אתר קול חי No Comments on פרק ביצועים אחרון: אלו הקלידנים הטובים שיעלו לשלב הבא • צפו

התכניות האחרונות

ארכיון תוכניות

פוסטים אחרונים

תגיות

כדורי דג בעטיפת קדאיף  | דרגת הכנה – קלה

1 רול וויט פיש 'אושן גורמה'

300 גר קדאיף
1/4 כוס שמן

צרור כוסברה
5 שיני שום
מיץ מחצי לימון
1/2 כוס שמן זית
מלח פלפל

 

הוראות הכנה:

מפשירים את הרול וויט פיש אושן גורמה ללילה במקרר.

טוחנים יחד כוסברה, שום, לימון, שמן זית ומתבלים במלח פלפל.
מערבבים את הקדאיף עם השמן.

חותכים את הדג לקוביות בגודל הרצוי ומערבבים עם הכוסברה הטחונה
מצפים את הדג בשערות קדאיף ומניחים בתבניות מאפינס.

אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ 20 דק עד הזהבה.

המתכונים באדיבות 'אושן גורמה' | השפית רבקי דייטש (רובין)



0 תגובות