מהלישה ועד לאריזה: כך נאפות המצות שיפארו את שולחן החג

    אבי יעקב No Comments on מהלישה ועד לאריזה: כך נאפות המצות שיפארו את שולחן החג

    תהליך אפיית המצות אורך זמן רב, חודשים רבים טרם חג הפסח פותחות מאפיות המצות את שעריהן בכדי לספק את צרכי עם ישראל לחג • מסע ויזואלי לאורך מסלול הכנת המצות: מהלישה הראשונית ועד לאריזה הסופית

    צילום: Yossi Zeliegr/Flash90
    22:37
    15.05.24
    מוטי הלפרין No Comments on פרסום ראשון: הדיל המפתיע הוצע כבר לפני כמה חודשים

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות



    0 תגובות