חזרנו: הפינוק השוקולדי האהוב חוזר למדפים
עפר גדנקן No Comments on חזרנו: הפינוק השוקולדי האהוב חוזר למדפיםרבע לשבע קלאסי גלילי וופל בציפוי שוקולד ובמילוי קרם אגוזים בכשרות בד"ץ העדה החרדית
התכניות האחרונות
- מאי 2024
- אפריל 2024
- מרץ 2024
- פברואר 2024
- ינואר 2024
- דצמבר 2023
- נובמבר 2023
- אוקטובר 2023
- ספטמבר 2023
- אוגוסט 2023
- יולי 2023
- יוני 2023
- מאי 2023
- אפריל 2023
- מרץ 2023
- פברואר 2023
- ינואר 2023
- דצמבר 2022
- נובמבר 2022
- אוקטובר 2022
- ספטמבר 2022
- אוגוסט 2022
- יולי 2022
- יוני 2022
- מאי 2022
- אפריל 2022
- מרץ 2022
- פברואר 2022
- ינואר 2022
- דצמבר 2021
- נובמבר 2021
- אוקטובר 2021
- ספטמבר 2021
- אוגוסט 2021
- יולי 2021
- יוני 2021
- מאי 2021
- אפריל 2021
- מרץ 2021
- פברואר 2021
- ינואר 2021
- דצמבר 2020
- נובמבר 2020
- אוקטובר 2020
- ספטמבר 2020
- אוגוסט 2020
- יולי 2020
- יוני 2020
- מאי 2020
- אפריל 2020
- מרץ 2020
- פברואר 2020
- ינואר 2020
- דצמבר 2019
- נובמבר 2019
- אוקטובר 2019
- ספטמבר 2019
- אוגוסט 2019
- יולי 2019
- יוני 2019
- מאי 2019
- אפריל 2019
- מרץ 2019
- פברואר 2019
- ינואר 2019
- דצמבר 2018
- נובמבר 2018
- אוקטובר 2018
- ספטמבר 2018
- אוגוסט 2018
- יולי 2018
- יוני 2018
- מאי 2018
- אפריל 2018
- מרץ 2018
- פברואר 2018
- ינואר 2018
- דצמבר 2017
- נובמבר 2017
- אוקטובר 2017
- ספטמבר 2017
- אוגוסט 2017
- יולי 2017
- יוני 2017
- מאי 2017
- אפריל 2017
- מרץ 2017
- פברואר 2017
- ינואר 2017
- דצמבר 2016
- נובמבר 2016
- אוקטובר 2016
- ספטמבר 2016
- אוגוסט 2016
- יולי 2016
- יוני 2016
- מאי 2016
- אפריל 2016
- מרץ 2016
- פברואר 2016
- ינואר 2016
- דצמבר 2015
- נובמבר 2015
- אוקטובר 2015
- ספטמבר 2015
- אוגוסט 2015
- יולי 2015
- יוני 2015
- מאי 2015
- אפריל 2015
- מרץ 2015
- פברואר 2015
- ינואר 2015
- דצמבר 2014
- נובמבר 2014
- אוקטובר 2014
- ספטמבר 2014
- אוגוסט 2014
- יולי 2014
- יוני 2014
- מאי 2014
- אפריל 2014
- מרץ 2014
- פברואר 2014
- ינואר 2014
- דצמבר 2013
- נובמבר 2013
- אוקטובר 2013
- ספטמבר 2013
- אוגוסט 2013
- יולי 2013
- יוני 2013
- מאי 2013
- אפריל 2013
- מרץ 2013
- פברואר 2013
- ינואר 2013
- דצמבר 2012
- נובמבר 2012
- אוקטובר 2012
- ספטמבר 2012
- אוגוסט 2012
- יולי 2012
- יוני 2012
- מאי 2012
- אפריל 2012
- מרץ 2012
- פברואר 2012
- ינואר 2012
- דצמבר 2011
- נובמבר 2011
- אוקטובר 2011
- ספטמבר 2011
- ינואר 2011
ארכיון תוכניות
פוסטים אחרונים
- קמיסר: "ביטבוקסינג? אל תתענגו על וואקלי; זאת לא המטרה"
- "ערים מועטות שניתן לצעוד בהן עם כיפה ללא אבטחה"
- גבורה יהודית בשואה: "העונש על צום כיפור: שבועות של כאבי תופת"
- שלושה לוחמים נפלו באירוע הקשה במעבר כרם שלום
- אזהרה למשקיעים בבסדנו: רשות ניירות ערך בהודעה חריגה
תגיות
הגרסה הקלאסית של "רבע לשבע" חוזרת למדפים: גלילי וופל פריכים בציפוי שוקולד חלב ובמילוי קרם אגוזים, מושלמים לנשנוש לצד הקפה בבוקר, לאירוח או סתם כשמתחשק משהו מתוק.
המוצר מיוצר במפעל "הגביע" שבדרום המייצר את המוצר לאורך כל השנה, בתהליך ייצור זהה, עם אותם הרכיבים אך באופן זמני השוקולד שמשמש לציפוי יגיע ממפעל שוקולד חיצוני לעלית, מתוך שמירה ככל הניתן על פרופיל הטעם האהוב של המוצר. אין שינוי בכשרות המוצר ובאלרגנים.
שירי בירמן – כהן, מנהלת שיווק חטיבת הממתקים של שטראוס: "אנחנו שמחים לחזור ולהשיק מחדש את חטיף השוקולד המפנק, ולתת לצרכנים שלנו ליהנות מהמוצר המוכר והאהוב, ממש בקרוב נחזור עם מוצרים נוספים וחדשים".
מוצר זה מושק במקביל לסדרת מוצרי רבע לשבע החדשים: רבע לשבע סינמון רול, רבע לשבע מרשמלו, רבע לשבע שחור לבן ורבע לשבע פופקורן שלראשונה אינם כוללים שוקולד חלבי ובכך מהווים פינוק פרווה שמתאים גם לאחר ארוחה בשרית.
מנתוני סטורנקסט עולה כי שווי שוק עוגיות הפרימיום בישראל מוערך בכ-470 מיליון שקל בשנה וצומח בממוצע בכ-2.3% מדי שנה. המותג רבע לשבע מהווה כ 10.6% מכלל השוק.
- משקל: 160 גרם
- כשרות: בד"ץ העדה החרדית
זמין לרכישה ברשתות השיווק.
מלא את פרטיך
האימייל לא יוצג באתר.