לביבות תפוחי אדמה עם פרמז'ן ושמנת \\ ניסי גולדרייך
מערכת האתר 2 Comment on לביבות תפוחי אדמה עם פרמז'ן ושמנת \\ ניסי גולדרייךלכולנו יש זיכרון מתוק מערב חנוכה של אימא במטבח מטגנת לביבות לטקעס קריספיות בחוץ ונימוכות בפנים ומתחסלות עוד לפני שהוגשו לשולחן. ניסי גולדרייך הכינה עבורכם את הגירסה האהובה לכבוד החג יחד עם ילדיה שהיו שותפים מלאים לאווירה המתוקה של חנוכה, בשילוב גבינות שהם אוהבים למתכון מושלם וקל להכנה, חנוכה שמח!
התכניות האחרונות
- מאי 2024
- אפריל 2024
- מרץ 2024
- פברואר 2024
- ינואר 2024
- דצמבר 2023
- נובמבר 2023
- אוקטובר 2023
- ספטמבר 2023
- אוגוסט 2023
- יולי 2023
- יוני 2023
- מאי 2023
- אפריל 2023
- מרץ 2023
- פברואר 2023
- ינואר 2023
- דצמבר 2022
- נובמבר 2022
- אוקטובר 2022
- ספטמבר 2022
- אוגוסט 2022
- יולי 2022
- יוני 2022
- מאי 2022
- אפריל 2022
- מרץ 2022
- פברואר 2022
- ינואר 2022
- דצמבר 2021
- נובמבר 2021
- אוקטובר 2021
- ספטמבר 2021
- אוגוסט 2021
- יולי 2021
- יוני 2021
- מאי 2021
- אפריל 2021
- מרץ 2021
- פברואר 2021
- ינואר 2021
- דצמבר 2020
- נובמבר 2020
- אוקטובר 2020
- ספטמבר 2020
- אוגוסט 2020
- יולי 2020
- יוני 2020
- מאי 2020
- אפריל 2020
- מרץ 2020
- פברואר 2020
- ינואר 2020
- דצמבר 2019
- נובמבר 2019
- אוקטובר 2019
- ספטמבר 2019
- אוגוסט 2019
- יולי 2019
- יוני 2019
- מאי 2019
- אפריל 2019
- מרץ 2019
- פברואר 2019
- ינואר 2019
- דצמבר 2018
- נובמבר 2018
- אוקטובר 2018
- ספטמבר 2018
- אוגוסט 2018
- יולי 2018
- יוני 2018
- מאי 2018
- אפריל 2018
- מרץ 2018
- פברואר 2018
- ינואר 2018
- דצמבר 2017
- נובמבר 2017
- אוקטובר 2017
- ספטמבר 2017
- אוגוסט 2017
- יולי 2017
- יוני 2017
- מאי 2017
- אפריל 2017
- מרץ 2017
- פברואר 2017
- ינואר 2017
- דצמבר 2016
- נובמבר 2016
- אוקטובר 2016
- ספטמבר 2016
- אוגוסט 2016
- יולי 2016
- יוני 2016
- מאי 2016
- אפריל 2016
- מרץ 2016
- פברואר 2016
- ינואר 2016
- דצמבר 2015
- נובמבר 2015
- אוקטובר 2015
- ספטמבר 2015
- אוגוסט 2015
- יולי 2015
- יוני 2015
- מאי 2015
- אפריל 2015
- מרץ 2015
- פברואר 2015
- ינואר 2015
- דצמבר 2014
- נובמבר 2014
- אוקטובר 2014
- ספטמבר 2014
- אוגוסט 2014
- יולי 2014
- יוני 2014
- מאי 2014
- אפריל 2014
- מרץ 2014
- פברואר 2014
- ינואר 2014
- דצמבר 2013
- נובמבר 2013
- אוקטובר 2013
- ספטמבר 2013
- אוגוסט 2013
- יולי 2013
- יוני 2013
- מאי 2013
- אפריל 2013
- מרץ 2013
- פברואר 2013
- ינואר 2013
- דצמבר 2012
- נובמבר 2012
- אוקטובר 2012
- ספטמבר 2012
- אוגוסט 2012
- יולי 2012
- יוני 2012
- מאי 2012
- אפריל 2012
- מרץ 2012
- פברואר 2012
- ינואר 2012
- דצמבר 2011
- נובמבר 2011
- אוקטובר 2011
- ספטמבר 2011
- ינואר 2011
ארכיון תוכניות
פוסטים אחרונים
- בוילה יוקרתית באזור מרוחק: מסעו של האדמו"ר מויז'ניץ לאשדוד
- בישיבת אור לציון ציינו שנתיים ללכתו של ראש הישיבה
- "החשוב ביותר בנישואין שניים – הילדים": ההתמודדות של רבקה צפדיה
- הרמטכ"ל: "מוכנים להסתכן גם למען גופות חטופים"
- מפקד חיל האוויר על מלחמה בצפון: "היקפי האש יהיו אדירים"
תגיות
מרכיבים:
10 תפוחי אדמה מגורדים בפומפיה גסה
גביע גבינת שמנת
כוס פתיתי מוצרלה או גבינה צהובה
5 ביצים m
כף מלח לא גדושה
כפית פלפל שחור גרוס
3 כפות פרמז'ן
כוס קמח
להגשה: יוגורט/ גבינה לבנה/ ריבת תות
הכנה:
שופכים את כל המרכיבים אל קערה ומערבבים היטב לעיסה חלקה ומתבלים.
מרתיחים שמן במחבת ומורידים לאש נמוכה
בעזרת כף יוצרים לביבות לתוך המחבת כ2 כפות לכל לביבה ומטגנים משני הצדדים עד שנקבל צבע שחום יפה וקריספי
מעבירים לנייר סופג ומגישים לצד יוגורט וריבת תות
חנוכה שמח!
לתימנים יש זיכרון ילדות של זלביה ומרוקאים ספינג אז כולנו זה מונח רחב מידי למתכון
איך הטעם הכי חשוב