ישראל אהרוני מגיש: מתכון לסלט סלק טעים, יפה וכשר למהדרין
אסתי חדד Comments Off on ישראל אהרוני מגיש: מתכון לסלט סלק טעים, יפה וכשר למהדריןהתכניות האחרונות
- אפריל 2024
- מרץ 2024
- פברואר 2024
- ינואר 2024
- דצמבר 2023
- נובמבר 2023
- אוקטובר 2023
- ספטמבר 2023
- אוגוסט 2023
- יולי 2023
- יוני 2023
- מאי 2023
- אפריל 2023
- מרץ 2023
- פברואר 2023
- ינואר 2023
- דצמבר 2022
- נובמבר 2022
- אוקטובר 2022
- ספטמבר 2022
- אוגוסט 2022
- יולי 2022
- יוני 2022
- מאי 2022
- אפריל 2022
- מרץ 2022
- פברואר 2022
- ינואר 2022
- דצמבר 2021
- נובמבר 2021
- אוקטובר 2021
- ספטמבר 2021
- אוגוסט 2021
- יולי 2021
- יוני 2021
- מאי 2021
- אפריל 2021
- מרץ 2021
- פברואר 2021
- ינואר 2021
- דצמבר 2020
- נובמבר 2020
- אוקטובר 2020
- ספטמבר 2020
- אוגוסט 2020
- יולי 2020
- יוני 2020
- מאי 2020
- אפריל 2020
- מרץ 2020
- פברואר 2020
- ינואר 2020
- דצמבר 2019
- נובמבר 2019
- אוקטובר 2019
- ספטמבר 2019
- אוגוסט 2019
- יולי 2019
- יוני 2019
- מאי 2019
- אפריל 2019
- מרץ 2019
- פברואר 2019
- ינואר 2019
- דצמבר 2018
- נובמבר 2018
- אוקטובר 2018
- ספטמבר 2018
- אוגוסט 2018
- יולי 2018
- יוני 2018
- מאי 2018
- אפריל 2018
- מרץ 2018
- פברואר 2018
- ינואר 2018
- דצמבר 2017
- נובמבר 2017
- אוקטובר 2017
- ספטמבר 2017
- אוגוסט 2017
- יולי 2017
- יוני 2017
- מאי 2017
- אפריל 2017
- מרץ 2017
- פברואר 2017
- ינואר 2017
- דצמבר 2016
- נובמבר 2016
- אוקטובר 2016
- ספטמבר 2016
- אוגוסט 2016
- יולי 2016
- יוני 2016
- מאי 2016
- אפריל 2016
- מרץ 2016
- פברואר 2016
- ינואר 2016
- דצמבר 2015
- נובמבר 2015
- אוקטובר 2015
- ספטמבר 2015
- אוגוסט 2015
- יולי 2015
- יוני 2015
- מאי 2015
- אפריל 2015
- מרץ 2015
- פברואר 2015
- ינואר 2015
- דצמבר 2014
- נובמבר 2014
- אוקטובר 2014
- ספטמבר 2014
- אוגוסט 2014
- יולי 2014
- יוני 2014
- מאי 2014
- אפריל 2014
- מרץ 2014
- פברואר 2014
- ינואר 2014
- דצמבר 2013
- נובמבר 2013
- אוקטובר 2013
- ספטמבר 2013
- אוגוסט 2013
- יולי 2013
- יוני 2013
- מאי 2013
- אפריל 2013
- מרץ 2013
- פברואר 2013
- ינואר 2013
- דצמבר 2012
- נובמבר 2012
- אוקטובר 2012
- ספטמבר 2012
- אוגוסט 2012
- יולי 2012
- יוני 2012
- מאי 2012
- אפריל 2012
- מרץ 2012
- פברואר 2012
- ינואר 2012
- דצמבר 2011
- נובמבר 2011
- אוקטובר 2011
- ספטמבר 2011
- ינואר 2011
ארכיון תוכניות
פוסטים אחרונים
- פרק ביצועים אחרון: אלו הקלידנים הטובים שיעלו לשלב הבא • צפו
- ברקע הלחימה ברצועה: גדודים בצה"ל נערכים לפעולה ברפיח
- מכה קשה לטרור: צה"ל חיסל מחבל בכיר בלבנון
- ביתר עילית: בית כנסת עלה באש; בנס לא היו נפגעים
- למחרת התאונה; בן גביר תוקף: "באולפנים היו חוגגים"
תגיות
הוא נחשב לאחד השפים המוכרים ביותר בארץ, המתכונים שלו מהווים בסיס למנות רבות המוגשות במסעדות יוקרה. היום, בתכנית "ניחוחות שבת" בהגשתה של יעל איבר המארחת את השפית מירי זורגר ברדיו קול-חי, התארח השף ישראל אהרוני והעניק למאזינות הרדיו מתכון לסלט סלק קל להכנה וטעים במיוחד או כמו שאומר הוא בעצמו על המתכון: "גם טעים נורא, גם יפה נורא, גם קל נורא – אחלה מתכון!"
האזינו לראיון המלא עם השף ישראל אהרוני:
מצרכים:
6 סלקים טריים
לרוטב:
2 כפות דבש
3 כפות חומץ בלסמי
3 כפות שמן זית
מלח
פלפל שחור גרוס טרי
להגשה:
בצל ירוק קצוץ
1 גביע קוטג' 9%
אופן ההכנה:
1. עוטפים כל סלק בנפרד בנייר כסף, ומכניסים לתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות, ואופים למשך כ- 45 דק', (ניתן לבדוק את הסלק האם הוא מוכן באמצעות נעיצת סכין) אחרי האפייה ניתן לקלף את הסלקים ללא כל קושי.
2. חותכים את הסלקים לשישיות או שמיניות לאורך.
3. מערבבים את כל רכיבי הרוטב ומוסיפים את הרוטב לסלק כשהוא חמים וכך הרוטב נטמע עם הסלק, לאחר הערבוב מצננים את הסלק.
4. מוסיפים בצל ירוק וגביע של קוטג' כשהסלק צונן.
בתאבון.
מלא את פרטיך
האימייל לא יוצג באתר.