מגזין בופה: כך תכינו רוסטביף מושלם
רובי קורדובי No Comments on מגזין בופה: כך תכינו רוסטביף מושלםמגזין בופה באתר קול חי: השף רובי קורדובי, מסעדת מסובים בבית שמש, מגלה לכם: זהו המתכון לרוסטביף מושלם
התכניות האחרונות
- מאי 2024
- אפריל 2024
- מרץ 2024
- פברואר 2024
- ינואר 2024
- דצמבר 2023
- נובמבר 2023
- אוקטובר 2023
- ספטמבר 2023
- אוגוסט 2023
- יולי 2023
- יוני 2023
- מאי 2023
- אפריל 2023
- מרץ 2023
- פברואר 2023
- ינואר 2023
- דצמבר 2022
- נובמבר 2022
- אוקטובר 2022
- ספטמבר 2022
- אוגוסט 2022
- יולי 2022
- יוני 2022
- מאי 2022
- אפריל 2022
- מרץ 2022
- פברואר 2022
- ינואר 2022
- דצמבר 2021
- נובמבר 2021
- אוקטובר 2021
- ספטמבר 2021
- אוגוסט 2021
- יולי 2021
- יוני 2021
- מאי 2021
- אפריל 2021
- מרץ 2021
- פברואר 2021
- ינואר 2021
- דצמבר 2020
- נובמבר 2020
- אוקטובר 2020
- ספטמבר 2020
- אוגוסט 2020
- יולי 2020
- יוני 2020
- מאי 2020
- אפריל 2020
- מרץ 2020
- פברואר 2020
- ינואר 2020
- דצמבר 2019
- נובמבר 2019
- אוקטובר 2019
- ספטמבר 2019
- אוגוסט 2019
- יולי 2019
- יוני 2019
- מאי 2019
- אפריל 2019
- מרץ 2019
- פברואר 2019
- ינואר 2019
- דצמבר 2018
- נובמבר 2018
- אוקטובר 2018
- ספטמבר 2018
- אוגוסט 2018
- יולי 2018
- יוני 2018
- מאי 2018
- אפריל 2018
- מרץ 2018
- פברואר 2018
- ינואר 2018
- דצמבר 2017
- נובמבר 2017
- אוקטובר 2017
- ספטמבר 2017
- אוגוסט 2017
- יולי 2017
- יוני 2017
- מאי 2017
- אפריל 2017
- מרץ 2017
- פברואר 2017
- ינואר 2017
- דצמבר 2016
- נובמבר 2016
- אוקטובר 2016
- ספטמבר 2016
- אוגוסט 2016
- יולי 2016
- יוני 2016
- מאי 2016
- אפריל 2016
- מרץ 2016
- פברואר 2016
- ינואר 2016
- דצמבר 2015
- נובמבר 2015
- אוקטובר 2015
- ספטמבר 2015
- אוגוסט 2015
- יולי 2015
- יוני 2015
- מאי 2015
- אפריל 2015
- מרץ 2015
- פברואר 2015
- ינואר 2015
- דצמבר 2014
- נובמבר 2014
- אוקטובר 2014
- ספטמבר 2014
- אוגוסט 2014
- יולי 2014
- יוני 2014
- מאי 2014
- אפריל 2014
- מרץ 2014
- פברואר 2014
- ינואר 2014
- דצמבר 2013
- נובמבר 2013
- אוקטובר 2013
- ספטמבר 2013
- אוגוסט 2013
- יולי 2013
- יוני 2013
- מאי 2013
- אפריל 2013
- מרץ 2013
- פברואר 2013
- ינואר 2013
- דצמבר 2012
- נובמבר 2012
- אוקטובר 2012
- ספטמבר 2012
- אוגוסט 2012
- יולי 2012
- יוני 2012
- מאי 2012
- אפריל 2012
- מרץ 2012
- פברואר 2012
- ינואר 2012
- דצמבר 2011
- נובמבר 2011
- אוקטובר 2011
- ספטמבר 2011
- ינואר 2011
ארכיון תוכניות
פוסטים אחרונים
- כטב"מים שחדרו מלבנון התפוצצו במרחב בית הלל | מתעדכן
- ההודעה האחרונה של אושרי בוצחק הי"ד: "אני מתפלל כאן כל יום"
- הנרצח ביקש: "כשאני אמות בפיגוע, אל תספידו"
- "הוא התחיל": מתי לגיטימי להעליב?
- אביו של הראל מסעוד הי"ד: "לימד אותנו מהי דבקות במשימה"
תגיות
רוסטביף:
את נתח הבשר הזה אפשר לצלות זמן קצר ואז הבשר עסיסי ורך אך מעט נא. אם צולים אותו זמן רב, הבשר עשוי יותר. (8-6 מנות)
נתח סינטה או אנטריקוט מיושן במשקל 2.5 ק"ג
1/2 כוס שמן זית
5 כפות חרדל דיז׳ון גרגרים
5 כפות פלפל שחור גרוס
2 כפות מלח גס
3 ענפי רוזמרין מופרד לעלים
122 שיני שום טרי קלוף
אופן ההכנה:
מערבבים היטב את כל חומרי המשרה מלבד שיני השום.
מעסים היטב את הנתח מכל צדדיו. משאירים כשעתיים במשרה בטמפרטורת החדר.
מחממים תנור ל-220 מעלות ומכניסים את הנתח לצלייה על תבנית ל-10 דקות, שבמהלכן הופכים את הנתח פעם אחת.
מנמיכים ל-160 מעלות וצולים 1/2 שעה עד שעה, בהתאם לדרגת העשייה הרצויה של הבשר.
מפעם לפעם יוצקים בעזרת כף מנוזלי הצלייה על נתח הבשר.
מוציאים מהתנור ומניחים לכעשר דקות.
פורסים בעזרת סכין חדה לפרוסות בעובי סנטימטר. מגישים לצד חרדל דיזו'ן חלק, מלפפונים חמוצים ביתיים ותפוחי אדמה ננסיים צלויים.
מלא את פרטיך
האימייל לא יוצג באתר.