שוקיים ברווז בריבת בצל ודובדבנים
מירי זורגר 1 Comment on שוקיים ברווז בריבת בצל ודובדבניםהתכניות האחרונות
- מאי 2024
- אפריל 2024
- מרץ 2024
- פברואר 2024
- ינואר 2024
- דצמבר 2023
- נובמבר 2023
- אוקטובר 2023
- ספטמבר 2023
- אוגוסט 2023
- יולי 2023
- יוני 2023
- מאי 2023
- אפריל 2023
- מרץ 2023
- פברואר 2023
- ינואר 2023
- דצמבר 2022
- נובמבר 2022
- אוקטובר 2022
- ספטמבר 2022
- אוגוסט 2022
- יולי 2022
- יוני 2022
- מאי 2022
- אפריל 2022
- מרץ 2022
- פברואר 2022
- ינואר 2022
- דצמבר 2021
- נובמבר 2021
- אוקטובר 2021
- ספטמבר 2021
- אוגוסט 2021
- יולי 2021
- יוני 2021
- מאי 2021
- אפריל 2021
- מרץ 2021
- פברואר 2021
- ינואר 2021
- דצמבר 2020
- נובמבר 2020
- אוקטובר 2020
- ספטמבר 2020
- אוגוסט 2020
- יולי 2020
- יוני 2020
- מאי 2020
- אפריל 2020
- מרץ 2020
- פברואר 2020
- ינואר 2020
- דצמבר 2019
- נובמבר 2019
- אוקטובר 2019
- ספטמבר 2019
- אוגוסט 2019
- יולי 2019
- יוני 2019
- מאי 2019
- אפריל 2019
- מרץ 2019
- פברואר 2019
- ינואר 2019
- דצמבר 2018
- נובמבר 2018
- אוקטובר 2018
- ספטמבר 2018
- אוגוסט 2018
- יולי 2018
- יוני 2018
- מאי 2018
- אפריל 2018
- מרץ 2018
- פברואר 2018
- ינואר 2018
- דצמבר 2017
- נובמבר 2017
- אוקטובר 2017
- ספטמבר 2017
- אוגוסט 2017
- יולי 2017
- יוני 2017
- מאי 2017
- אפריל 2017
- מרץ 2017
- פברואר 2017
- ינואר 2017
- דצמבר 2016
- נובמבר 2016
- אוקטובר 2016
- ספטמבר 2016
- אוגוסט 2016
- יולי 2016
- יוני 2016
- מאי 2016
- אפריל 2016
- מרץ 2016
- פברואר 2016
- ינואר 2016
- דצמבר 2015
- נובמבר 2015
- אוקטובר 2015
- ספטמבר 2015
- אוגוסט 2015
- יולי 2015
- יוני 2015
- מאי 2015
- אפריל 2015
- מרץ 2015
- פברואר 2015
- ינואר 2015
- דצמבר 2014
- נובמבר 2014
- אוקטובר 2014
- ספטמבר 2014
- אוגוסט 2014
- יולי 2014
- יוני 2014
- מאי 2014
- אפריל 2014
- מרץ 2014
- פברואר 2014
- ינואר 2014
- דצמבר 2013
- נובמבר 2013
- אוקטובר 2013
- ספטמבר 2013
- אוגוסט 2013
- יולי 2013
- יוני 2013
- מאי 2013
- אפריל 2013
- מרץ 2013
- פברואר 2013
- ינואר 2013
- דצמבר 2012
- נובמבר 2012
- אוקטובר 2012
- ספטמבר 2012
- אוגוסט 2012
- יולי 2012
- יוני 2012
- מאי 2012
- אפריל 2012
- מרץ 2012
- פברואר 2012
- ינואר 2012
- דצמבר 2011
- נובמבר 2011
- אוקטובר 2011
- ספטמבר 2011
- ינואר 2011
ארכיון תוכניות
פוסטים אחרונים
- הראיס של מירון: "התיירות במירון ירדה לאפס"
- נתניהו מכחיש שהוזהר מפני חמאס: "ההערכות היו הפוכות"
- המזוזה הגדולה ביותר בעולם? סופר הסת"ם מתאר את התהליך
- יאשרו את הפארנצ'עס? דובר ראש העיר: "מאמין שיפתר"
- "צום מוזיקלי": תמר אנטון ויפוש ברכהן התארחו ב'אשת חיל'
תגיות
אביגדור ליברמן
איראן
ארה"ב
אריה דרעי
בחירות 2015
בחירות תשע"ט
בית שמש
בני ברק
בני גנץ
בנימין נתניהו
הליכוד
המהדורה המרכזית
הקורונה
הרב אייל אונגר
זמן אוויר
חי ברדיו
חמאס
חרבות ברזל
חרדים
טרור
יאיר לפיד
יהדות התורה
יעקב ליצמן
ירושלים
ישראל
מהדורת הבוקר
מזג האוויר
מנחם טוקר
משה גפני
משטרה
משטרת ישראל
משרד הבריאות
נגיף הקורונה
נפתלי בנט
עזה
עניין משפחתי
פיגוע
פלח שוק
צה"ל
קורונה
ראש הממשלה
רחל פסטג
ש"ס
שירים
שירים חדשים
ט"ו בשבט הקרב ובא מציע מגוון אפשרויות של בישול בשילוב פירות שנשתבחה בהם ארץ ישראל. זהו מתכון מומלץ וטעים במיוחד מתוך התכנית ניחוחות שבת המשודרת בימי חמישי עם יעל איבר והשפית מירי זורגר.
מצרכים
לריבת בצל
- 1 ק"ג בצל לבן חצוי ופרוס
- 2 כפות מלח גס
- 1/2 כוס מים
- 600 גר' סוכר
- 3/4 כוס חומץ בן יין לבן
- 1/4 כפית שביבי צ'ילי יבשים
- כף אחת גרגירי כוסברה כתושים
- 4-5 יח' עלי דפנה
- 1 כפית פלפל שחור גרוס טרי
לתבשיל
- 6 כרעי ברווז או עוף
- צנצנת דובדבנים
- מלח פלפל
- שמן לטיגון
- 300 גר' ריבת בצל
- 1/2 כוס יין אדום
- 4 ענפי טימין
אופן ההכנה
הכנת הריבה
- מערבבים בצלים עם מלח גס ומשהים שעה סוחטים נוזלים
- שאר המצרכים מביאים לרתיחה מוסיפים את הבצלים ומבשלים על להבה נמוכה כשעתים
- נשמר בכלי מעוקר כ 3 חודשים
הכנת התבשיל
- מתבלים את חלקי הברווז או העוף במלח פלפל
- בסיר סוטאז מטגנים את חלקי הברווז או העוף עד שמזהיבים
- אל אות הסיר מוסיפים ריבת בצל מיץ הלימון והיין מוסיפים טימין מלח ופלפל ואת נוזלי הדובדבנים
- מביאים לרתיחה ומוסיפים אל הסיר את חלקי העוף המטוגנים
- מכסים ומבשלים שעה וחצי על אש נמוכה
- מגישים עם פירה שורשים ומקשטים בשומשום ותלתלי בצל ירוק
למה לא שמים סרטון???
מאד כדאי!
זה נותן חשק להכין…